Nefit smartline hr foutcode 6a

12.03.2021
Auteur: Coşkun

Bedoelen jullie met terugslagklepje de overdrukklep onderdeel 1 of 5 op volgende schermafdruk? Er bleek ook bij de tweede keer dat de monteur kwam dat de aanzuigbuis van ventilator vochtig was. Als ze hier aan beginnen, dan moet er toch iets aan de hand zijn.

Aan de eindgebruikers wordt blijkbaar nog niets medegedeeld. Ik raak verward, lees dat de storing meer richting ionisatiepen zit. Ook de gas en luchtdruk gemeten en gecorrigeerd. Rinus Franse 12 Mar Deze er even uithalen en met een heel fijn schuurpapiertje bv waterproef schuurpapier opschuren kan helpen.

Over het algemeen alleen voor bij ketels met een muurdoorvoer.

De ketel pruttelt tijdens opstarten geef je aan dat de ionisatiepen defect raakt is niet verwonderlijk. Log in Registreer om te kunnen reageren. Gisterochtend is een monteur van nefit zelf geweest. Om hem af te stellen heb je een manometer nodig. Zoek Uitgebreid En als dat niet help ga ik verder met de andere tips.

Privacy Gebruikersvoorwaarden. Dat gebeurt morgen. Vind dit topic leuk.
  • Re: nefit smartline Ongelezen bericht door Gast » 14 mei mensen,mensen,ga nou geen 2 toestellen door elkaar halen,voordat we ut weten scheren jullie weer alles over 1 kam!!
  • Het manual meldt bij deze code "Er is onvoldoende ionisatiestroom gemeten na vier startpogingen".

Hopenlijk gebeuren er in de tussentijd geen andere gekke dingen. Moeten dit soort berichten niet levensgroot in de krant???? Met als gevolg geen warm water. Godzijdank kregen we een paar weken geleden een storing!!!!!

Ik vrees dat ik de hele branderkop los moet halen en dat ga ik toch niet zelf doen. Chronotherm touch Nefit smartline Basic.

Nefit Smartline Error 6A en vocht in aanzuigbuis ventilator. Net even gecheckt, nefit gebeld met de vraag of zij kunnen komen, dan weet het uitvoerende bedrijf dat er een nieuwe branderkop gemonteerd dient te worden.

Ik heb er geen drol verstand van, met mogelijk gevaar is besloten alle branderkoppen te vervangen voor een type waarbij ZELFS bij slecht onderhoud geen direkt gevaar kan ontstaan. Maar omdat ook bij Nefit bekend is dat er mensen zijn welke liever GEEN geld besteden aan onderhoud. Iedereen heeft er verstand van samsung s10 scherm draaien op dit forum, nefit smartline hr foutcode 6a.

Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing.

Uw antwoord

Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Ongelezen bericht door Temp » 06 mei Als er gaatjes verstoppen heb je geen stabiel vlamfront meer en kun je ionisatie problemen krijgen.

Uiteindelijk de hele branderkop, met gloeiplug en ionisatiepen vervangen. Komt soms 2a3 maal per dag voor. Iets over ionisatie. Bij stilstand is er negatieve trek over het toestel waardoor venturi,ventilator en dergelijk vochtig worden.

Wendy Stunnenberg 9 Jun Wat adviseren jullie.

Op de hoogte blijven

Sinds dagen weer een warme douche gehad! Ongelezen bericht door ruma » 08 nov De ionisatepen is al vervangen.

Afvoer verstopt, nefit smartline hr foutcode 6a. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, dus tot zover mijn ervaring, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk.

Het meten van deze gasdrukken gaat over mbars en heb ik met een u buis gedaan. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien? Log in Registreer om te kunnen reageren. Dat de storing niet gelijk bij nefit smartline hr foutcode 6a eerste inspectie te vinden is kan best zijn want als er een monteur bij de ketel staat zal de storing niet optreden.

Dit was bij mij gelukkig niet het geval.

Toestel dus goed na laten kijken door een nefit dealer ivm kennis en onderdelen. Echter, als ik voorzichtig de ingaande lucht iets beperk vinger voor de buis dan start de ketel wel goed door en blijft hij het weer een tijdje doen.

Lag zo'n dikke bult in, dat hij zeer slecht op vollast zijn rookgassen kwijt kon

Vollast kun je handmatig doen mbv de schoorsteenveger knop menu! Bij 2e en 3e poging geen 6L meer gezien. Registreer nu.

 Ontdek ook...