Appartementen te koop beverwijk

19.11.2020
Auteur: Choukri

Zeestraat 30 Bouwnummer 2 AR Beverwijk. De woning heeft een lichte woo.

Vergelijkbare zoekopdrachten " appartement beverwijk ": 2 kamer appartement beverwijk appartement centrum beverwijk 4 kamer appartement beverwijk 6 kamer appartement beverwijk appartement huurwoning kamer beverwijk appartement balkon beverwijk 5 kamer appartement beverwijk 3 kamer appartement beverwijk appartement design licht noord holland appartement amsterdam jordaan location appartement 2 slaapkamers open keuken amsterdam zuid appartement portiekflat amsterdam centrum. Deze op de eerste woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex Wat een heerlijk appartement!

Jan van Polanenstraat 43 XB Heemskerk. Appartement In Beverwijk.

Te Huur 2. Thijssen Makelaardij Zaandam! Kamers 1. Bent u op zoek naar een centraal gelegen appartement in het hartje van Beverwijk. Centrale hal met meterkasten.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Disclaimer: Net als bij de Artist Impressions zijn bovengenoemde beschrijvingen en indelingen onder voorbehoud van de definitieve technische omschrijving. Meer info. Dorpsstraat HR Wormer. Op de derde etage van dit keurig verzorgde appartementencomplex hebben wij dit leuke drie kame. Stationsstraat 80, dt Wormerveer.

Ideale starterswoning in kindvriendelijke wijk. Omschrijving Waarom een leeg en efficint gebouwd kantoorpand op een A-plus woonlocatie niet benutten voor meerdere appartementen. Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven! Wonen in appartementen te koop beverwijk centrum van beverwijk. Financile voorwaarden.

Persoonsgegevens

In de geliefde bomenbuurt gelegen, leuke jaren 30 woning met diepe zonnige achtertuin op het zuidoos. Sternstraat 8 VN Wormer. Pelikaanhof 22, rs Beverwijk.

Zeestraat 28 Bouwnummer 1 AR Beverwijk, appartementen te koop beverwijk. Slaapkamer 14 m2. Gewoon wel doen natuurlijk. Daar droomt toch iedereen van.

Front and backoffice Dit royale driekamerappartement op de begane grond ligt met de woonkamer aan de voorzijde van het gebouw, met het zicht op de Zeestraat en een eigen buitenruimte in de rust van de zijkant!

Contactgegevens

Appelboomstraat 63 RA IJmuiden. Trijntje Kemp Haanstraat 84, hc Beverwijk. De woning heeft een lichte woo. Mascagnistraat 46, ed Heemskerk.

Voor dit geld koop je normaal een appartement? Mascagnistraat 46, appartementen te koop beverwijk, ed Heemskerk? Goed onderhouden eengezinswoning met 3 slaapkamers lekkere diepe achtertuin. Lekker vlot de snelweg op en direct de tunnel door. Het kleinschalige complex dat wij te huur aanbieden bestaat Wonen in hartje centrum binnenkort is de breestraat een modern appartementencomplex rijker. Het appartement ligt op de 3e verdieping en is prima met de lift Luxe appartement met een werelds uitzicht.

Herman Heijermanslaan 87

Fraai appartement op de bovenste verdieping. Alle rechten voorbehouden. Op de derde verdieping tref je dit leuke twee kamerappartement met een top balkon op he. Locatie top, appartement

Fraai appartement op de bovenste verdieping. Wat een luxe.

 Ontdek ook...