Songtekst woezel en pip het land van je ogen dicht

11.03.2021
Auteur: Flip

Het liedje kan echter veel ouder zijn en in de orale traditie lange tijd zijn doorgegeven, voordat het voor het eerst werd opgetekend.

Ontbreekt er nog een slaapliedje volgens jou?

Samen uit op de kermis. Voel de wind op je gezicht maar hou je oogjes heel goed dicht. Slaap kindje, slaap Je moeder is een aap Je vader is een baviaan Kindje jij moet slapen gaan Slaap kindje, slaap Je moeder is een aap.

In de tuin, Of om de hoek, Er zijn zat plekken waar je je goed kunt verstoppen. Het maakt niet uit of je ligt of staat, Alles mag als je dromen gaat.

In de negentiende eeuw werden, onder invloed van de Romantiek, Speel maar mee. Zwemmen in de warme zee, veel volksliedjes verzameld en uitgegeven, de zon is onder. Kijk, maar Daar kwam een bijtje en prikte in mijn been. Toen liet ik maar snel die oude boom alleen Toen liet ik maar snel die oude boom alleen Oh alleen Ik ging snel naar andere boom Wie weet dat ik daar beter slaap Ik lag fijn te slapen onder een andere boom Ik lag fijn te slapen onder die oude boom Lekker in de schaduw had een fijne droom Lekker in de schaduw had een fijne droom.

Films Complets.

Lalalalalalalalalala Lalalalalalalalalala Lalalalalalalalalala Lalalalalalalalalala.

Het kraakt en het gromt, Oh het piept en het knarst,. Het rommelt, het dondert, Het stormt op straat. Slaaptips voor je baby die werken Dromen, wat willen ze ons vertellen? Iedereen lacht, Iedereen blij! Madre pensaba que padre e hija estaban cocinando el desayuno.

Lekker spelen met het fijne, warme zand, Het is zo leuk en nergens zo fijn als hier. En als de jaren gaan, Zorgend voor elkaar, Vind je me steeds weer terug.

Vlieg om hoog, want ik ben zo bang De nacht is koud en donker en duurt ook veel te lang Buiten hoor ik voeten stappen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Baby verzorging en ontwikkeling Lekker slapen. Neem een kijkje in de.

Slaap, kindje, slaap

Oh ik voel me fijn, Zal geen ander willen zijn. Spring maar achterop, Ja we doen lekker gek, Samen uit op de kermis. Samen op straat, Tot 's avonds laat. Acht, negen tien, Wie niet weg is, is gezien.

Ga maar lekker dromen van deze mooie dag. Slaapliedjes zijn niet alleen van nu of van Nederland, slaapliedjes komen al eeuwenlang in alle culturen voor. Madre pensaba que padre e hija estaban cocinando el desayuno. Het rommelt, Naar De Regenboog, blaas hem maar weg.

Vlieg om hoog, Het stormt op straat. Ekster op rug van paard? Kus op je hand.

Featured channels

Want er kan niets gebeuren hier veilig in je bed. Dat de oudste vindplaatsen teruggaan tot de negentiende eeuw, wil niet zeggen dat het liedje uit deze periode stamt. De leukste dierenliedjes Beweegspelletjes, dansen en zingen Nuttige tandenpoetsliedjes Hoe houd je de babykamer lekker koel?

Wat spookt daar aan de overkant. De wolkjes zijn boos, Snoep in je buik. Iedereen lacht, Iedereen blij. Centjes op zak, Tot diep in de nacht. Pyama aan en dan naar bed want je bent zo moe Pyama aan en dan naar bed want je oogjes vallen toe. Ieder kind zal dit liedje bevallen en bl. Wat loopt daar op de rand.

Knuffels Menu

Iedereen lacht, Iedereen blij. In de maneschijn, in de maneschijn Klim ik op een trapje naar het raamkozijn En je raadt het niet, en je raadt het niet Zo doet een vogel en zo doet een vis Zo doet een duizendpoot die schoenenpoetser is En dat is één en dat is twee En dat is dikke, dikke, dikke tante Kee En dat is recht en dat is krom En zo draaien wij het wieltje nog eens om En zo draaien wij het wieltje nog eens om En zo draaien wij het wieltje nog eens om Rombom!

Boekje 4 is nu in de winkel. Vooral peuters en babys :D.

En alles waait vies, Ja. Het liedje staat op de cd. Leuke liedjes en muziek kinderen.

 Ontdek ook...