Essence barely there 06

11.03.2021
Auteur: Tahsin

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Een leuk detail aan de lipstick is de letter E die is gedrukt aan de dop van de lipstick huls. De lipstick heeft een ronde huls met een letter E, zowel op de dop als op de lipstick zelf.

Gewoon een simpele nudekleur. Ik ben groot fan van de Long Lasting Lipsticks van Essence. Ik vind de eerste kleur je trouwens erg goed staan. Ik zal je mijn hele verhaal vertellen, met swatches uiteraard!

Gepost door Es op Oh My Lush.

Vind ik leuk: Like Laden…. Kijk mee naar de swatches van de laatste 4 lipsticks. Ik denk dat iedere vrouw wel gek is op parfum. Essence barely there 06 on 10 februari at Erg gave kleur. Een blondharige vriendin leende mij de hare. Leuk dat je deze in combinatie gebruikt met het lippotlood.

Deze is mat zoals je kunt zien.
  • Totdat er op een gegeven moment een ander langsliep. Frauke on 8 februari at
  • Wil je een overzicht van alle 10 de kleuren, klik dan hier. En lekker budgetproof uiteraard!

Persoonlijke weblog

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush! Zelf heb ik 01 en 07! Previous Post Next Post. Sofie on 8 februari at Op mijn lippen, het is een lekkere bruine nudekleur! Ik ben al lang fan van deze lipsticks, ze voelen zacht aan op de lippen, zijn goed gepigmenteerd en hebben een fijne prijs! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Als ik een make-up product zou zijn, dan is het zeker wel een mooie lipstick!
  • Niks op de lippen.

Vanaf het begin was ik al fan. De lipsticks zitten in een matzwarte plastic huls met een gekleurde ring in het midden die de kleur van je lipstick aangeeft. Een van de fashion trends dit najaar. Links zie je 16 I am yours, essence barely there 06. Eigenlijk zijn deze twee producten een match made in heaven. Beautyjuf 24 mei om Deze kleur sprak mij meteen aan toen ik hem zag. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Berichtnavigatie

Nr 4 is mijn favoriet van deze. Ik blijf dit maar een leuk detail vinden! Alle vier de kleuren staan vrij dicht bij de lipkleur. De lipsticks voelen fijn aan op de lippen en blijven toch wel een paar uur zitten.

Een blondharige vriendin leende mij de hare. Zelf heb ik 01 en 07, essence barely there 06. Previous Post Next Post. Leuk dat je deze in combinatie gebruikt met het lippotlood. De kleuren die ik in dit artikel ga swatchen voor jullie, zijn: 04 On The Catwalk.

24 Responses to Swatches: Essence Longlasting Lipsticks ♥ 04, 05, 06 en 07

Dana 23 mei om De lipliner is romig en bevat veel pigment, net zoals de lipstick. Het maakt mijn lippen ook wat optisch dikker en voller voor mijn gevoel.

Tags Beauty budget. Roxanne on 9 februari at Petra 23 mei om Verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister. Deze kleur kocht ik omdat ik iets zocht dat iets minder fel was dan 04 On the catwalk. Ik vind het dus altijd fijn om mijn collectie uit te breiden.

Ook brengt de lipliner essence barely there 06 fijn en smooth aan.

4 thoughts on “Essence | Longlasting Lipstick 06 ‘Barely There!’”

Links zie je de lipstick, je kunt al wel zien hoe romig de lipstick is. Ik ben gek op online bestellen, zo vind ik het ook leuk om een webshop te ontdekken die ik nog niet kende. Mariska on 8 februari at

Nieuwere post Oudere post Homepage. Vera on 8 februari at Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

 Ontdek ook...