Tekst kaart 40 jaar huwelijk

08.03.2021
Auteur: Vigo

Het is ook mogelijk om hun eigen trouwfoto in te scannen en op bijvoorbeeld cancas te laten drukken. Daar hoort natuurlijk een mooie uitnodiging 40 jaar getrouwd bij. Lees meer in de privacyverklaring.

Naast onze grote collectie met jubileumkaarten is het ook mogelijk om een kaart helemaal zelf te maken. Zijn jullie echte bourgondiërs of beide druk met een eigen hobby. Als je samen het 40 jarig huwelijk mag meemaken, dan is dat reden voor een feestje. Geboortekaartjes maken Trouwkaarten maken Save the Date kaarten Uitnodiging verjaardag Uitnodiging maken Jubileumkaarten maken Rouwkaarten. Op Fuif. Een huwelijk dat al veertig jaar stand houdt en niet voor niets de robijnen bruiloft wordt genoemd vraagt om een mooi gedicht.

Liefde is eindeloos, hoe laat en waar! Nieuw in ons assortiment van mooie collectiekaarten plafondspot led inbouw onze uitnodigingen met foliedruk. Geef duidelijk aan wanneer, puur en oprecht. Wat past bij jullie. Alle jubileumkaarten Zelf maken Ontwerp samen met goudfolie Sluitzegels.

Of je kiest voor onze luxe sluitzegels met goudfolie.

Rozen verwelken, schepen vergaan, Jullie liefde blijft nu al 40 jaar bestaan!

Tips voor korte berichten bij een robijnen huwelijk:

Geef aan dat er rekening gehouden kan worden met dieetwensen. Je kunt ook starten met een blanco ontwerp en online zelf een uitnodiging maken. Laat weten dat je aan iemand denkt! Kies bijvoorbeeld uit een of een lekkere fles bubbels? Wat past bij jullie? Digitaliseer jullie trouwfoto van 40 jaar geleden en voeg deze toe aan jullie uitnodiging.

  • Wij zorgen voor de kaart en dan is het jouw beurt.
  • Zet je mooie woorden dan op een felicitatiekaart 40 jaar getrouwd!

Als jullie over 5 jaar 45 jaar getrouwd zijn heet dat het Saffieren huwelijk. Op 16 juli zijn jullie van harte welkom bij ons thuis, vanaf Klik hier voor meer informatie of tekst kaart 40 jaar huwelijk. Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen.

Dit kan een enkele of een dubbele kaart zijn. Wachtwoord Wachtwoord vergeten.

U kent ons van:

Je kunt ook starten met een blanco ontwerp en online zelf een uitnodiging maken. Als je samen het 40 jarig huwelijk mag meemaken, dan is dat reden voor een feestje. Veelgestelde vragen.

Op Fuif. Even geduld s. Jubileumkaarten Jubileumkaarten met folie Alle jubileumkaarten Zelf maken. Je kan het. Congratulations, gefeliciteerd. Graag tot dan.

40 jaar getrouwd

Daar hoort natuurlijk een mooie uitnodiging 40 jaar getrouwd bij. Inloggen Voornaam. Als je de kaart vandaag nog voor uur besteld is hij morgen al bezorgd. Congratulations, félicitations, gefeliciteerd! Als je samen het 40 jarig huwelijk mag meemaken, dan is dat reden voor een feestje.

De dichter in ons is niet altijd aanwezig en soms is een voorzetje of andere vorm van inspiratie nodig om wat moois op papier te krijgen. Zet je mooie woorden dan op een tekst kaart 40 jaar huwelijk 40 jaar getrouwd. Met kopiren en plakken plaats je 'm zo in je eigen trouwkaart. Digitaliseer jullie trouwfoto goedkoop huisje in de ardennen huren 40 jaar geleden en voeg deze toe aan jullie uitnodiging.

Een foto van het robijnen paar op de kaart maakt deze extra persoonlijk. Kies een kaart uit de collectie van Made for Moments, voeg een eigen foto toe en pas de teksten aan. Het is ook mogelijk om hun eigen trouwfoto in te scannen en op bijvoorbeeld cancas te laten drukken, tekst kaart 40 jaar huwelijk.

Daar hoort natuurlijk een mooie uitnodiging bij. Op deze trouwdag van robijn Mogen jullie zeker trots zijn Veel geluk nog met elkaar Jullie zijn een prachtig paar! En dit alle om jullie te voorzien van de perfect uitnodiging, omdat jij 40 jaar getrouwd bent.

Weten jullie waar en hoe jullie het jubileum willen vieren met jullie dierbaren?

Vraag om te reageren via een email adres of telefoonnummer. Jullie liefde is als een edelsteen. Jubileumkaart zelf maken Naast onze grote collectie met jubileumkaarten is het ook mogelijk om een kaart helemaal zelf te maken.

 Ontdek ook...