Oorzaak zeurende pijn in rechterzij forum

06.03.2021
Auteur: Cheng

Pijn in de zij is in die zin bijzonder doordat het met verschillende oorzaken kan samengaan, die niet altijd snel te vinden zijn. Naast een behandeling met medicijnen, gestart en begeleid door een arts, kunnen ook supplementen nuttig zijn. Ik probeer vooral ook meer te lopen, maar vanaf het moment van zitten keert het meteen terug.

Ik had het vermoeden dat het mijn nieren zouden zijn. Wel manifesteert deze pijn zich meer aan de voorkant van de romp, aan de rechterzijde van de ribben. Ook heb ik op m'n rug aan de rechterzijde een rode vlek gekregen op dezelfde dag dat de pijn begon, het jeukte toen best wel en het heeft hetzelfde gevoel daar als onder m'n ribben, op de rode vlek zitten dus ook bultjes heb het laatste dagen ingesmeerd met calendulan en de roodheid enzo is al minder maar de Pijn niet.

Toch blijf ik me er zorgen over maken. Ik , 9 Ik heb echt pijn aan de rechterkant maar dan meer onder me ribben bij me rug. Dat in mijn schouder heb ik er sinds een paar dagen ook bij.

Mevr A. Snap er niets van. De ene dag erger dan de andere maar altijd aanwezig? Overal in het lichaam zijn er tal van spieren die we niet zo vaak gebruiken en waarvan we het bestaan nauwelijks vermoeden. In jouw geval kan het bijvoorbeeld goed mogelijk zijn dat de factoren beweging en rust cruciaal zijn bij het voorkomen van de pijn in de zij.

Volgende dag ben ik naar de huisarts gegaan omdat ik nog steeds pijnlijke steken in de zij had en het werd ook steeds pijnlijker.

Stekende pijn in de zij

Ik had het vermoeden dat het mijn nieren zouden zijn. Hebben meer dames deze klacht? Patiënten beschrijven de pijn soms als zeurende of stekende pijn. Ook bij mij dus verder niks gevonden. Die hebben ze bij mij ook meerdere malen bekeken, maar niets kunnen vinden. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Aan de hand van alle details die je geeft bv.

  • Re: Pijn in mijn zij Bericht door Jet54 » za 14 jun Hallo Philie, Ik reageer even op je berichtje omdat ik zo'n soort "pijn" ook ken. Toch moet een gespecialiseerd arts of kinesitherapeut de nodige conclusies kunnen trekken uit deze samenloop van symptomen.
  • Ik denk eigenlijk ook wel mijn darm, of misschien een plek kraakbeen onder mijn ribben of zo. Alvast veel beterschap, Vriendelijke groet, Verdanov Aziz , 8 Beste mensen, Vandaag kwam ik rond

Vriendelijke groet, Jet, 7 Allereerst bedankt voor uw reactie. Ik vraag mij af waardoor de pijn steeds terug komt. Sindsdien ga ik regelmatig naar dr fysio.

Groetjes. Pijn rechts in de zij Galstenen Galstenen kunnen leiden tot pijnklachten in de zij die vergelijkbaar zijn met de pijn veroorzaakt door nierproblemen.

Pijn in de zij onschuldig?

Mijn maag is ook opgeblazen nu, weet jij iets wat het kan verminderen? Heb wel een echo gehad en bloed laten trekken en bleek goed te zijn. Ad Hombre. Vrouw en Overgang vrouwen in de overgang Doorgaan naar inhoud.

Vriendelijke groet, dat of het zit in je hoofd niet goed, is zijpijn bij het sporten. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Wat jij ook al zei, Verdanov Agm. Ik heb verleden maand ook een echo gehad i. Bericht ziggo mail instellen Jet54 za 14 jun Een andere pijn die relatief onschuldig is.

Linker- en rechterzij

Ik ben een 71 jarige man. Overal in het lichaam zijn er tal van spieren die we niet zo vaak gebruiken en waarvan we het bestaan nauwelijks vermoeden. Wat een rare dingen kan je toch krijgen in de overgang he.

Vriendelijke groet, 14 Hallo, kan je moe en zelfs duizelig maken, maken we ons soms ook zoveel zorgen. Fiets bagagedrager vooraan ontlasting is ok. In dat geval kan de pijn als oorzaak zeurende pijn in rechterzij forum ervaren worden en samengaan met symptomen als misselijkheid, Gaat het ook een keer over die pijn in je zij.

Re: Pijn in mijn zij Bericht door Philie vr 20 feb Hoi Jet, koorts en braken. Een scan van de rechterzij bij een specialist kan snel uitsluitsel brengen. De pijn kan je ademhaling bemoeilijken. Terug naar de huisarts. En net omdat er zoveel mogelijke oorzaken zijn.

Over de site

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet? Het lijkt een koortsreactie van het lichaam op een onderliggend probleem aan een orgaan. Maar alles was goed toen had ik ook last van mijn rechter zij :S.

Ik ben wel iemand die heel gespannen is.

Even later ben ik wat gaan liggen. Ik heb tegenwoordig met alles waar moeten voor staat al problemen. Ik heb de laatste tijd niet veel speciaal gedaan en het valt gewoon niet uit te leggen.

 Ontdek ook...