Chinees amsterdam zuidoost

06.03.2021
Auteur: Walid

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Er is gelegenheid om een praatje met elkaar te maken, thee te drinken of gewoon een krant te lezen in een vertrouwde veilige omgeving.

Als je geen zin in koken hebt in Amsterdam zuidoost is dit een prima optie! De prijs is heel schappelijk. Westindische Buurt. De Wallen. Gratis wifi.

Service aan tafel. Gezinnen met kinderen. Frederik Hendrikbuurt. Indische Buurt. Nieuwmarkt en Lastage. Zuidoost telt tal van culturen en nationaliteiten.

Voor de openingstijden en de huisregels zie het prikbord ter plaatste. Gegevens restaurant Wijk: Bijlmermeer.

Zeer smaakvol. De stichting biedt gelegenheid aan Chinese ouderen in de buurt om dagelijks bij elkaar te komen in de algemene ruimte. Het is er altijd super druk, een grote omloopsnelheid. Koffie en thee. Tuindorp Nieuwendam. De Omval.

Chinees Imperial. Weesperbuurt en Plantage. Goedkope restaurants? Voor het hele gezin. Zuid Pijp.

Deze Chinese restaurants vind je in Amsterdam-Zuidoost

Datum van bezoek: mei Secretaris Ch. Asian Kitchen.

Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. De Baarsjes. Wees de eerste om dit chinees amsterdam zuidoost te beoordelen. Van Galenbuurt? Van Lennepbuurt. Het is een project van de gemeente, woningcooperatie Rochedale, een grote omloopsnelheid. Het is er altijd super druk.

Chinese restaurants Amsterdam-Zuidoost: authentieke gerechten op een moderne locatie

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Pizza 1. Nederlandse vertalingspreekuur Er is wekelijks een spreekuur waarbij Chinese ouderen uit de buurt langs kunnen komen voor het vertalen van hun Nederlandse post.

Chinees Surinaamse keuken. Science Park. Wat te doen. Tuindorp Buiksloot. Kaart bijwerken …. Chinese restaurants Amsterdam-Zuidoost: authentieke gerechten op een moderne locatie.

Best beoordeeld.

Welkom bij Little Chinatown

Gesponsord door. Chinees, Fusion. Grote groepen.

Er is wekelijks een spreekuur waarbij Chinese ouderen uit de buurt langs kunnen komen voor het vertalen van hun Nederlandse post. Het is een project van de gemeente, woningcooperatie Rocheda? Wat te doen.

 Ontdek ook...