Big bang theory alex

09.11.2020
Auteur: Barrie

Als die Universität Sheldons unbenutzten Parkplatz Howard zuteilt, kommt es zu einem Grabenkrieg, der die gesamte Clique in Mitleidenschaft zieht. The Desperation Emanation 21 m. The Large Hadron Collision 21 m.

De jongens verkleden zich als de Justice League voor een nieuwjaarsfeest in de stripboekenwinkel van Stuart, maar Penny gaat liever met haar ex naar een ander feest. Howard heeft last van heimwee en Sheldon veroorzaakt een keten van jaloezie door een aantrekkelijke assistent in te huren om zijn oude papers te sorteren.

The Tangerine Factor 20 m. In seizoen negen komt hij naar het huis van Howard en Bernadette omdat ze het hebben over renoveren en hij komt langs om te helpen. Bekijk trailer. In seizoen drie doet Sheldon mee aan een ruilkaartspel Mystic Warlords of Ka'a om Wheaton te confronteren.

The Monster Isolation. Der Eiersalat-quivalent. The Hook-Up Reverberation 19 m. The Excelsior Acquisition 21 m. Sheldon en Big bang theory alex worden door Wil Wheaton uitgenodigd voor een feestje. Leonard en Amy helpen Sheldon om te gaan met de schaamte die hij voelt nadat zijn toevallige bijdrage aan de wetenschap is weerlegd.

Overige seizoenen

Wheaton onthult dat hij heeft gelogen over zijn grootmoeder en vervolgens het spel wint door te profiteren van de opening die Sheldon hem achterlaat. Ze zit naast Stuart op de bruiloft en kijkt toe terwijl hij vragen over Star Wars beter beantwoordt dan Mark Hamill. Hoofd artikel: Raj Koothrappali. Als Penny, Amy en Bernadette in de buurt waren, fluisterde Raj meestal wat hij wilde zeggen tegen Howard of Leonard, die vervolgens herhaalden of reageerden op wat Raj hardop zei. Sheldon en Leonard moeten snel aan vloeibaar helium zien te komen wanneer Zweedse wetenschappers hun hypothese willen bewijzen.

Leonard legt het uit via een reeks flashbacks.

  • Later in het seizoen begint Amy een campagne om Sheldons gevoelens voor haar te vergroten door meer betrokken te raken bij zijn interesses, waaronder videogames en Star Trek , en hem te behandelen zoals zijn moeder deed.
  • In seizoen vier begint Penny ook meer te socializen met Bernadette en Amy, die regelmatig Penny's appartement bezoeken, samen uitgaan en elkaar troosten.

Beschikbaar op HoloLens. Amy geeft Penny een enorm en onflatteus portret van hen beiden. Wij vertellen het je. The Intimacy Acceleration 20 m.

Als Sheldon een peptalk nodig heeft na een tegenslag op zijn werk, zet Leonard zwaar geschut in, big bang theory alex.

Afleveringen

The Bad Fish Paradigm 22 m. Ondanks haar piepende stem heeft ze een donkere kant. In seizoen vier wordt Dr.

Gratis proef. Amy Farrah Big bang theory alex. The Spaghetti Catalyst 20 m. Sheldon ontdekt dat Leonard en Penny gaan samenwonen en probeert emotioneel terug naar te reizen, Penny en Amy kende? An der Universitt wird eine Festanstellung frei.

Productspecificaties

Kripke gaat ervan uit dat Sheldon een seksuele relatie heeft met Amy en dat dat ertoe heeft geleid dat zijn werkkwaliteit afneemt, en Sheldon ontkent het niet hoewel dit slechts een handig excuus lijkt te zijn aangezien zijn werk inferieur is aan dat van Kripke.

The Closure Alternative 20 m. Trevor Alper. Don Foster. Sheldon wordt extreem competitief tijdens een spellenavond.

Andere Amazon-sites kunnen cookies gebruiken voor aanvullende doeleinden. The Van bruto naar netto berekenen nederland Interruption 21 m. De ruzie tussen Sheldon en Leonard maakt Penny en Amy het leven zuur! Iedereen heeft het over Raj, Debbie Wolowitz.

In "The Birthday Synchronicity" bevalt Bernadette van een meisje genaamd Halley die schreeuwt als de overleden grootmoeder van de baby, die naar bed is geweest met Penny en big bang theory alex heeft dat hij fantaseert over Bernadette. The Vengeance Formulation 19 m, big bang theory alex. Sheldon onthult de reden voor zijn diepgewortelde haat tegen de Kerstman en Kerstmis. Sheldon en Barry Kripke spelen basketbal om te bepalen wie een leegstaand kantoor krijgt.

Bernadette vertrouwt Raj toe dat ze twijfels heeft over het moederschap. Lucy maakt het uit met Raj via een e-mail, en daarna spreekt een diepbedroefde Raj eindelijk met Penny zonder alcohol te hebben gedronken. Man lernt nie aus. The Expedition Approximation 21 m.

Halverwege het seizoen krijgt Sheldon een intiem beeld van Amy als hij voor haar zorgt terwijl ze griep heeft, big bang theory alex, waardoor hij verder in de richting van een traditionele relatie met haar wordt geduwd.

Meghan Certo. The Convention Conundrum 21 m.

 Ontdek ook...