Whirlpool wasmachine doet niks meer

12.03.2021
Auteur: Rozan

Skip to content. Een vast laag starttarief.

Is je probleem niet opgelost met bovenstaande tips? Kies soort apparaat. In de meeste gevallen wordt een omschakel trekschakelaar gebruikt als er 2 apparaten zoals wasmachine en wasdroger op aangesloten worden.

Een schema zou handig zijn. Controleer eerst of de deur van de wasmachine goed dicht zit voordat je hem start.

Goeie service. Het noortje herlaar naakt als volgt: Ik heb een auto gekocht voor met de auto is niks mis. Met mijn dank voor de hulp. Oldeerbout : Je kunt een nieuwe printplaat overwegen maar daarop zitten dan weer de te lichte onderdelen die na een paar jaar weer storing kunnen gaan geven, bovendien zijn die veel duurder, whirlpool wasmachine doet niks meer.

En een stuk goedkoper ook Kan je me die foto's doorsturen. Lees meer.

  • Je hoort een tik dat de deur op slot gaat en vervolgens zou-ie water moeten pakken en starten, maar dat doet ie niet.
  • Reparaties die ze eraan laten verrichten , daar zit een aantal tussen de en euro. Dat kan toch niet?

What should you do?

I can repair PCB for you. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien. Wassen Wastips. Heb je een oplossing gevonden voor jouw probleem? Artikel van:.

Mail verzonden. Muizenbestrijding, wat helpt wel en niet?. Geen nood. Yep zo is het. Wat moet u doen, whirlpool wasmachine doet niks meer. Hulp na aankoop van een wasmachine. Lees dan over het vervangen en afdanken van de wasmachine. Dit zijn inderdaad de componenten die vervangen moeten worden, met een beetje soldeerervaring heel goed zelf te doen.

Whirlpool storing FH of E1

Je kan bijvoorbeeld een monteur bellen. En waar staat dat de machine in de badkamer staat. Laat het display van je Whirlpool wasmachine de foutmelding FH of E1 zien? Zodra u de oorzaak heeft gevonden en het probleem blijkt veroorzaakt te worden door een defect onderdeel, dan kunt u hier direct uw benodigde wasmachine onderdelen bestellen.

Het blijft natuurlijk een machine van 5 jaar, energiezuiniger en grotere capaciteit als u dat nodig heeft, whirlpool wasmachine doet niks meer. Would you rather see it in English. Whirlpool wasmachine stopt tijdens programma. Weer 2 jaar garantie, als u geld voor een nieuwe heeft dan doen! Misschien hebben de forumgenoten een idee. Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn!

Mijn Whirlpool wasmachine doet niets meer!

Hoe gaat de betaling? Bosch wasmachine Samsung wasmachine Zanussi wasmachine. What should you do? Laat je Whirlpool wasmachine controleren door een vakman Heb je eerst geprobeerd om de wasmachine te repareren maar ben je er toch niet uitgekomen?

Deurschakelaar zekering zeldzaam. Dat doe ik zelf niet hoor het is een copy paste textje komt waarschijnlijk wel uit op de website als je een gedeelte daarvan googlet. Als whirlpool wasmachine doet niks meer v op staat dan is de printplaat defect [Bericht gewijzigd door S. Whirlpool wasmachine maakt lawaai. Ik hou jullie op de hoogte. Oldeerbout kan je mij eens een mailtje sturen. De wasmachine krijgt geen water en kan niet meer wassen.

Koken & bakken

Gratis retourneren. Check je recht op garantie! Bij de foutcode F18 is er te veel schuim in de trommel ontstaan. De wasmachine krijgt geen water en kan niet meer wassen.

IK heb eerst een wasje gedraaid, deed-ie niks meer? Pas in de toekomst op dat je niet te veel wasmiddel gebruikt.

Nog steeds een storing. Test wasmachines De beste Alle testresultaten Eerste indruk nieuwste producten.

 Ontdek ook...