Restaurant croy t stokske moergestel

11.03.2021
Auteur: Judah

Onlangs wezen eten, hebben een nieuwe menu kaart. Wat een lachertje! Ruud em Susan.

Waar we 1 keer gegeten hebben, maar dat is helemaal niets. Voor verdere huurcondities kunt u contact opnemen met bovenstaand contactpersoon.

Is deze eetgelegenheid gespecialiseerd in desserts? Schrijf een beoordeling. Bij het afrekenen niets gezegd alleen bon voor de neus. Beoordeeld op 18 juni Heerlijk buiten op het terras gegeten.

Ze kon haar vlees niet door snijden. Croy 't Stokske op 19 november Personeel: Op het bedrijf rusten een aantal personele verplichtingen welke gerespecteerd dienen te worden en op aanvraag verkrijgbaar zijn. Niets op aan te merken! En dan moet je nog eten.

Verschrikkelijke bediening. We hadden een fijn knus tafeltje in de hoek, de mosselen waren lekker!

We zijn hier twee maal geweest, maar het eten vinden we onder de maat. Gebakken eitje was te fluffy en geen peper en zout erbij. Bij bestelling werd niets gevraagd. Wij komen al jaren, gemiddeld 2 x per jaar bij Croy Moergestel. Het eten is altijd naar wens, daarom gaan we ook vaak terug.

  • We hebben hier al 1 keer gegeten, we kwamen binnen en er werd een tafel voor ons aangewezen. Maandagavond 26 oktober rond half zes daar gegeten met 2 volwassenen en drie kinderen.
  • Ook kregen we frietjes, salade, brood met kruidenboter en diverse sausjes. Zoals het ooit was, zo was het nu weer!

We kwamen op maandagavond om half acht. Karin 7 punten. M punten. We komen zeker terug. Waar we 1 keer gegeten hebben, maar dat is helemaal niets.

Menu's Croy ’t Stokske - Moergestel

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. Het eten is altijd naar wens, daarom gaan we ook vaak terug. Het eten was ook prima, niet koud, niet weinig maar juist goed

Dit maak ik niet vaak mee. Karin 7 punten. Bedankt voor je hulp. Erg goed geregeld. Ik zou zeggen management word wakker.

Afijn, kreeg een nieuw glas. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Lees ook onze privacyverklaring. De bediening is wel erg vriendelijk en de sfeer is ook wel goed. Bediening is vriendelijk.

Erg smaakvol en genoeg keuze voor eenieder? De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Assouw - Heuer. Zeker een aanrader. Ik heb een uur binnen gezeten en tussendoor liet ze wel andere gasten toe om buiten op het terras plaats te nemen. Restaurant croy t stokske moergestel komplete voorkant van de automaat lag op de wastafel.

Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters.

Waarderingen en beoordelingen

In het bedrijf is een drankenkoeling aanwezig welke in bruikleen is van Coca Cola. Croy 't Stokske 6,7. Ze hebben schijnbaar niet alleen de menu kaarten aangepast, maar ook de porties eten, zijn gehalveerd.

Meer informatie. Maar nu niet meer. Voorgerecht kwam uit de koeling en was te koud, de tomaatjes waren ook uitgedroogd. Nog extra informatie gevraagd over de vaderdag actie met het croybier in de winkel en ook hier werd uitgebreid over verteld.

 Ontdek ook...