Adobe flash player werkt niet chrome

04.02.2021
Auteur: Noureddine

Klik op Instellingen. Selecteer 'Plug-in: Shockwave Flash'.

Klik op Opnieuw starten. Javascript is de scripttaal gebruikt op het web. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid. Ga naar de Flash Player-downloadpagina van Adobe. Help Google Chrome updaten Ongewenste advertenties, pop-ups en malware verwijderen Browsegegevens wissen Paginacrashes met de foutmelding Helaas en andere fouten bij het laden van pagina's oplossen Flash-audio en -video gebruiken of problemen met Flash oplossen.

Flash Player wordt vooraf geïnstalleerd in Google Chrome en automatisch bijgewerkt! Natuurlijk is er ook het feit dat het helemaal gratis is, ondanks dat het een zeer betrouwbaar platform is.

Dat is alles. Belangrijke herinnering:. Je zal leren om Flash Player op je website te activeren en deactiveren. Installatieproblemen voor Windows 7 en ouder. Klik op het Firefox-menu bovenin het scherm, en klik daarna op Firefox afsluiten.

Doe het volgende om te controleren of Flash is ingeschakeld:. Verplaats de schuifregelaar naar 10 MB. Google Chrome.
  • Alle invoegtoepassingen voor Internet Explorer worden in het rechterdeelvenster weergegeven.
  • Flash werkt in Internet Explorer of Chrome maar niet in Firefox Er zijn drie verschillende typen Flash Players: een ActiveX-versie voor Internet Explorer, een Chrome-versie die in de browser is ingebouwd, en een plug-in-versie voor Firefox en enkele andere browsers. Ga naar stap 2.

De Flash-plug-in werkt niet

Mozilla Firefox. Belangrijke herinnering: De Flash Player-productcyclus stopt op 31 december Open je Safari webbrowser, zoek het tandwiel pictogram, klik hierop om het menu te openen, en klik op Voorkeuren.

Noot : het uitvoeren van Adobes verwijderingsprogramma zal Flash uit alle browsers waarin Flash niet is ingebouwd verwijderen , met inbegrip van Internet Explorer. Firefox kan de Flash-plug-in op bepaalde websites blokkeren als het gebruik ervan problemen met de beveiliging, snelheid of stabiliteit zou veroorzaken.

  • Zie Flash Player activeren voor Edge op Windows 10 voor meer informatie over de verouderde versie van Edge op Windows Bezoek de Help-pagina van Adobe Flash Player om te controleren of de Flash-plug-in is geïnstalleerd en naar behoren werkt.
  • Dat is alles. Flash werkt in Internet Explorer of Chrome maar niet in Firefox Er zijn drie verschillende typen Flash Players: een ActiveX-versie voor Internet Explorer, een Chrome-versie die in de browser is ingebouwd, en een plug-in-versie voor Firefox en enkele andere browsers.

Zorg dat u de nieuwste versie van Flash Player hebt als u Chrome gebruikt. Dubbelklik op Flash Player. Klik links van het webadres op het hangslot of Info. Klik onderaan op Site-instellingen. Problemen met Flash Player voor Windows 8. U hoeft geen Flash Player te installeren als u Chrome gebruikt. Als de Help-pagina van Adobe Flash Player meldt dat Flash is verouderd en u adobe flash player werkt niet chrome op de automatische update wilt wachten, kunt u Flash handmatig bijwerken door de meest recente versie nefit ecomline ventilator vervangen Adobe te downloaden en te installeren.

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Klik op Google Chrome updaten. Alle invoegtoepassingen voor Internet Explorer worden in het rechterdeelvenster weergegeven. Firefox kan de Flash-plug-in op bepaalde websites blokkeren als het gebruik ervan problemen met de beveiliging, snelheid of stabiliteit zou veroorzaken.

Zoek naar 'Adobe Flash Player'! Ga terug naar de pagina met de Flash-content. Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank. Als u niet over de meest recente versie beschikt, klik hierop om het menu te openen. Open je Safari webbrowser, kunt u deze hier downloaden: Adobe Flash Player download.

Opmerkingen

Firefox kan de Flash-plug-in op bepaalde websites blokkeren als het gebruik ervan problemen met de beveiliging, snelheid of stabiliteit zou veroorzaken. Hiervoor leest u Probleem 1 in Problemen Flash Player Het probleem melden op het Flash Player-forum. Klik linksboven op Opnieuw laden. Problemen met Flash Player voor Windows 8.

  • Als de pagina niet automatisch wordt geopend, klik je linksboven op Opnieuw laden.
  • Als Flash Player niet is geïnstalleerd, wordt er een foutmelding weergegeven.
  • Sla het bestand d.
  • Voorpagina Firefox Flash-plug-in.

Flash Player-informatie. Zie het artikel Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen voor oplossingen en workarounds?

Speciale aanbieding: ontdek Photoshop CC, -animaties en -games afspelen Sta het uitvoeren van Flash 4 handen op een buik gemist toe op websites die je vertrouwt. Schakel bovenaan Eerst vragen uit. Voor Opera raadpleegt u Flash Player inschakelen voor Opera! Wat ze nog irritanter maakt is dat je nooit wist wat hun bron was, adobe flash player werkt niet chrome.

De site heeft Flash nodig om te werken Als een website niet werkt, moet je de instellingen mogelijk wijzigen om Flash toe te staan. Als wordt gemeld dat Flash is verouderd, kunt u Flash bijwerken door de meest recente versie bij Adobe te downloaden en te adobe flash player werkt niet chrome.

Wat is Flash Player?

U hoeft geen Flash Player te installeren als u Chrome gebruikt. Dat is precies waar VLC Shortcuts voor dient. Stap 3: Chrome updaten Open Chrome op je computer.

Schakel bovenaan Eerst vragen uit. Verplaats de schuifregelaar naar 10 MB? Controleer of Flash Player op uw computer is genstalleerd.

 Ontdek ook...