100 cc naar liter

12.03.2021
Auteur: Wensley

In het Engels wordt het ook wel aangegeven middels de term cc, wat een afkorting is voor de term cubic centimetre kubieke centimeter. Figuur 1: inhoudsmaten       De stapgrootte tussen de eenheden van inhoud op de trap is een factor Net als bij "meter", kun je ook bij "l iter" de woorddelen milli-, centi-, deci-, deca-, hecto- en kilo- ervoor plakken.

Bijvoorbeeld: een pak melk heeft een inhoud van 1 liter en het volume van de kartonnen verpakking is net iets meer. In het volgende hoofdstuk leer je over de kubieke meter als standaardmaat. Lid geworden: 25 okt Berichten: Locatie: Deventer. Schakelen navigatie. Door deze site te gebruiken, geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Nard Cox , 29 apr

Vroeger was dat zelfs de enig juiste schrijfwijze. Deze 100 cc naar liter gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren.

Voor de volgende keer, google is your friend, dit is "basic" rekenen en had je met enig eigen onderzoek heel snel het mystery hotel scheveningen zelf kunnen vinden.

En inderdaad. Contact opnemen Disclaimer Over Omrekenen.

Nard Cox , 29 apr Lid geworden: 26 nov Berichten: 5. Lid geworden: 23 aug Berichten: 8.
  • Meer informatie Accepteren.
  • De liter l is de standaardmaat. De inhoud van een emmer is 1 decaliter.

Liter naar centiliter

Home » Cm3 naar Liter Cm3 naar Liter rubente 22 februari Noodzakelijk Noodzakelijk. Theme by Solostream. Cm3 naar Liter omrekenen was nog nooit zo eenvoudig! Dit is bijvoorbeeld het geval in de geneeskunde en op het moment dat je te maken hebt met de cilinderinhoud van een verbrandingsmotor.

  • Figuur 1: inhoudsmaten       De stapgrootte tussen de eenheden van inhoud op de trap is een factor
  • Lid geworden: 6 feb Berichten: Locatie: Hallum. Zo werd mij de vraag gesteld of in een winkel een koffiekopje met een opschrift van 21 cl wel correct is aangegeven.

Categorie : Inhoud. Robbe Florida 2629 apr, 100 cc naar liter. Elke stap van groot-naar-klein is keer 10 en van klein-naar-groot is delen door In de natuurkunde wordt onderscheid gemaakt tussen inhoud en volume. Figuur 1: inhoudsmaten       De stapgrootte tussen de eenheden van inhoud op de trap is een factor Daarom zullen we proberen dit bij Beter Rekenen ook consequent aan te houden.

Deel Deze Pagina Tweet.

H4. Rekenen met inhouds-eenheden (1)

Van en Naar omwisselen. Het volume is de hoeveelheid ruimte omvang dat een voorwerp inneemt. De stapgrootte tussen de eenheden van inhoud op de trap is een factor

Elke stap van groot-naar-klein is keer 10 en van klein-naar-groot is delen door. Die jongen is pas 13!!. Ja, 100 cc naar liter, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten.

Ik vin jullie reacties toch ook wel wat ondermaads hoor. Toon Genegeerde Inhoud.

Centiliter naar liter omrekenen

Probeer het maar eens over te gieten in een melkpak. Bruno van Hoek , 29 apr Onthoud dat 1 l liter gelijk is aan 1 dm 3 kubieke decimeter en dat 1 ml milliliter gelijk is aan 1 cm 3 kubieke centimeter. In het volgende hoofdstuk leer je over de kubieke meter als standaardmaat. De andere eenheden zijn daarvan afgeleid.

  • Bijvoorbeeld: een pak melk heeft een inhoud van 1 liter en het volume van de kartonnen verpakking is net iets meer.
  • Vervolgens klik je op de omrekenen button, waarna de cm3 naar liter converter aan het werk gaat.
  • Vroeger was dat zelfs de enig juiste schrijfwijze.
  • Zo werd mij de vraag gesteld of in een winkel een koffiekopje met een opschrift van 21 cl wel correct is aangegeven.

En inderdaad, dit is "basic" rekenen en had je met enig eigen onderzoek heel snel het antwoord zelf kunnen vinden MOB-versie Naar grote versie. Gebruikelijker is "kubieke meter", want dat is ook liter. Van 100 cc naar liter Naar omwisselen. Home Cm3 naar Liter. In de natuurkunde wordt onderscheid gemaakt tussen inhoud en volume, 100 cc naar liter. JavaScript moet ingeschakeld zijn voor een goede werking van de site. Nadat we in een eerder stadium de m3 naar liter calculator hadden toegevoegd aan Omrekenen.

Centiliter naar liter

Een liter is 10 x 10 x 10 cm Een kubieke meter is x x cm en is gelijk aan 1. Home » Cm3 naar Liter Cm3 naar Liter rubente 22 februari Let op: sommige lesmethodes gebruiken de omgekeerde schrijfwijze. En inderdaad, dit is "basic" rekenen en had je met enig eigen onderzoek heel snel het antwoord zelf kunnen vinden

Een kleine regenton is ongeveer een hectoliter. Steeds vaker wordt de hoofdletter L gebruikt als aanduiding voor de liter? MOB-versie Naar grote versie.

 Ontdek ook...