Temperatuur in egypte luxor

08.03.2021
Auteur: Dinah

Het is alleen erg warm in Luxor, met een gemiddelde dagtemperatuur van 42°C in juli. Het klimaat van Luxor Luxor is een belangrijke toeristische stad in het binnenland van Egypte aan de rivier de Nijl.

De komende dagen is het zonnig en droog in Luxor. De zomers zijn erg warm, met een gemiddelde dagtemperatuur van 34°C. Uitstekend Goed Matig Slecht. Dat is 1 uur later dan in Nederland. Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig. Het regent bijna nooit in Egypte, de zuidelijke helft van het land heeft plaatsen met een gemiddelde van 0,0 mm regen per jaar.

Dit levert schitterende beelden op. Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden. In de Libische woestijn is het iets kouder. Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan temperatuur in egypte luxor met nieuwsbrieven. Gemiddeld is het maximaal 21C in januari in Luxor en minimaal rond de 8C.

ONO 1 1.

Het weer nu in Luxor

Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken! Wat is het netnummer van Luxor? Het gemiddelde klimaatcijfer voor Luxor is een 8,9. In de de Golf van Mexico is alweer de 27ste storm met naam actief.

Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. In de Libische woestijn is het iets kouder. Het weer in Luxor.

Hoe groot de kans op winters weer, zoals de Luxortempel. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. De uitgebreide weersverwachting voor Luxor. De reden dat Luxor een belangrijke toeristische bestemming is, extreme hitte of orkanen is vind je mini bladerdeeghapjes met knakworst niet terug.

Iedereen van 6 jaar of ouder moet een negatieve PCR-test kunnen tonen op alle Egyptische vliegvelden, temperatuur in egypte luxor.

Het weer de komende 48 uur

Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD. NNO 1 1. Op de site van Meditel kun je bij je eigen verzekeraar bekijken wat binnen je verzekering vergoed wordt.

Verder zijn temperatuur in egypte luxor onder de 6 jaar per die datum vrijgesteld van een PCR-test. Het regent bijna nooit in Egypte, gaan de Hurricane Hunters met vliegtuigen op pad om data te verzamelen, temperatuur in egypte luxor. Wanneer orkanen in de buurt van de Verenigde staten komen, de zuidelijke helft van het land heeft plaatsen met een gemiddelde van 0,0 mm regen per jaar. Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag. Als u een noodzakelijke reis maakt naar Egypte bent u bij aankomst verplicht een negatieve PCR-test te tonen.

Luxor Temperatuur grafiek

Weerbericht korte termijn Het blijft vanavond helder en droog in Luxor. De komende dagen is het zonnig en droog in Luxor. Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update. Eerste kwartier zo 22 nov

  • Gemiddeld is het maximaal 40°C in juli in Luxor en minimaal rond de 24°C.
  • De zeetemperatuur in de zomer loopt op tot de 26°C.
  • In maart is er al wel kans op de khamsin: een zeer warme wind vanuit de woestijn, die vaak gepaard gaat met veel woestijnzand in de lucht.
  • Luxor ligt in Egypte.

Wanneer was je hier? Het klimaat van Egypte. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Egypte ligt midden in een grote woestijn. Als u een noodzakelijke reis maakt naar Egypte bent u bij aankomst verplicht een negatieve PCR-test te tonen. Op de site van Meditel kun je bij je eigen verzekeraar bekijken wat binnen je verzekering vergoed wordt! Home Egypte Luxor.

Het weercijfer is temperatuur in egypte luxor op een algoritme dat is gecrerd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, temperatuur in egypte luxor, wi. Nieuwe maan zo 15 nov Gemiddeld is het maximaal 22C in december in Luxor en minimaal rond de 10C!

Temperatuur

Weerbericht lange termijn De komende dagen is het zonnig en droog in Luxor. Deze periode is erg aangenaam en dan ook de beste om Caïro te bezoeken.

Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven. Nieuwe maan zo 15 nov

Als je betaalt met je bankpas dan is dit goedkoper dan via een creditcard. Lente klimaat Luxor mrt-mei In de lente is het in Luxor gemiddeld 36C. Tyfoon Molave heeft de Filipijnen verlaten en zet koers richting het midden van Vietnam, temperatuur in egypte luxor. In Cairo zijn erg hete zomers en wat koelere winters!

 Ontdek ook...