Negatieve test en toch zwanger

07.03.2021
Auteur: Inger

Op naar een goed einde. Een van de zwangerschapstests was zelfs door de dokter voorgeschreven. Maar wel dat ik dacht: er moet iets gebeuren, want dit is niet goed en als het zo doorgaat… nou, hè, misschien wel meteen heel groot moeilijk denken, maar ik merkte wel dat er… ja… ook gewoon gevoelsmatig met mijn lijf wel iets aan de hand was.

Misschien heb je een eisprong overgeslagen en had je 15 dagen geleden wel je ovulatie In januari met de pil gestopt en direct een supernette cyclus, nooit laat. Mijn kind — die ik nog niet eens verwekt heb — probeert me nu al twee van mijn grootste levenslessen te leren. Wanneer je als vrouw zijnde zwanger bent dan heeft je lichaam het zwangerschaps hormoon gb aan gemaakt. De wijsneus.

En ik nee ik ben zwanger. Direct inloggen. En aan het aantal warme reacties te zien ben ik daar niet de enige in. Ook als je een percentage krijgt ik heb het niet heb je daar niet zo heel veel aan. Karin - 27 mrt. Wij hebben er wel voor gekozen om dat pas te gebruiken na onze vakantie, negatieve test en toch zwanger, dan zouden we 10 maanden bezig zijn.

Wat heb ik daar veel geld aan uitgeven. Toen mijn vriend en ik besloten voor een kindje te gaan spookte het steeds door mijn hoofd; wat als ik helemaal noet zwanger kan worden? Na even rekenen en uitgaande van 1 augustus kwam ik op een zwangerschap duur van ongeveer 16 weken. Maar geen van allen wilden aanslaan. Het lukte me redelijk om er niet te veel mee bezig te zijn. Maar die test zal negatief uitwijzen wanneer het lichaam van een zwangere door wat voor reden dan ook te weinig of juist helemaal geen gb aan maakt.

Aaah, wat jammer voor jullie. Bij mij was het de eerste maand meteen raak en daar prijs is me heel gelukkig om. Miranda - 25 mrt. Volgens de huisarts heel normaal en geen reden tot zorgen. Heel bizar. Ik ben dan wel 14, maar ik heb veel verhalen van mensen om mij macbook wachtwoord vergeten gehoord over zwangerschappen.

Drie negatieve zwangerschapstests en tóch zwanger?

Tja, wat kan je doen? Na een jaar of 7 besloten het mirenaspiraaltje te verwijderen. Mijn grootste angst is dat ik niet zwanger kan worden of zoiets.

En mijn behoefte om controle te hebben is er eentje die ik in dit geval nooit zal kunnen vervullen. Via bloedonderzoek kan de huisarts vaststellen of je zwanger bent of niet. Wel lastig om nog een maand te wachten haha, negatieve test en toch zwanger. Ken je misschien de app cyclus volgsysteem. Toen mijn vriend en ik besloten voor een kindje te gaan spookte het steeds door mijn hoofd; wat als ik helemaal noet zwanger kan worden.

Weet jij het antwoord?

Zou de test voor de 2e keer ongelijk kunnen hebben of houdt ik en mijn lichaam nu toch echt mezelf voor de gek? Na 10 maanden ging het echter anders. Danielle - 27 mrt. Ik heb wat stress op mijn werk waardoor mijn cyclus van slag kan zijn, bovendien heerst er hier een buikgriepje waar ik misselijk van kan zijn. Alle rubrieken Laatste reacties Zoeken.

H willemijn, was ik dat waarschijnlijk net. Het is juist goed om jouw oprechte verhaal te lezen, negatieve test en toch zwanger. Richting Kruidvat. Ik hoop voor jullie dat dit avontuur deze wens snel in vervulling zal mijn wasmachine stinkt van binnen. Facebook groepen voor jou.

En vooral als we zwanger willen worden. Ik schrijf niet zo vaak op een forum maar ik wil nu toch wel heel graag mijn verhaal kwijt en weten of andere mensen dit herkennen.

Meer interviews van

Op een gegeven moment ga je van alles proberen dat het jullie gaat lukken en daarom lijkt het soms dat je zwanger bent maar dan ben je het dus niet, vandaar het woord schijnzwanger. Daarmee kan je ook zien wanneer je vruchtbare dagen zijn en welke dag je het vruchtbaarst bent..

Adrienne - 25 mrt. Dus misschien maak je het ook wel groter dan het echt is.

In Overig 6 3 dagen. Hoewel ik zelf pas 18 jaar oud ben, heb ik het aan een collega verteld, hoopte ik toch wel heel hard dat het jullie gelukt was.

En toen heb ik het dus wel van tev.

 Ontdek ook...