Gedicht voor opa vaderdag

01.10.2020
Auteur: Sanna

Jouw eerste niks-moet-alles-mag-dag. Dat is iets wat ik enorm waardeer en waar ik tegen op kijk… Jouw kracht is echt een voorbeeld en inspiratie. Je bent gewoon een lieve schat!

Je doet het allemaal toch maar mooi alleen Ik mag bij spelletjes winnen en glijden op de leuning van de trap. Ik weet dat jij altijd voor mij klaar zal staan. Laat voor jou deze 1e Vaderdag heel bijzonder zijn. Ik heb iets gemaakt voor jou Omdat ik zoveel van je hou.

Vaderschap is gebaseerd op liefde.

Dit kan je doen met een leuk gedichtje of een mooie Vaderdag tekst, gedicht voor opa vaderdag. Ik hou van je. Wij wensen je veel plezier met het geven van een leuk kaartje of cadeautje voor deze mooie dag. Jouw eerste knuffeldag. Vallen en opstaan,zijn jouw woorden.

Je kent vast een hoop bijzondere vaders, zoals je eigen vader, opa, beste vriend, schoonvader, stiefvader of je oom.

Fotokaarten

Dat ben jij. Extra aandacht voor mijn lievelings papa! De natuurlijke band tussen vader en kind Knutselen voor vaderdag Vaders anno Vader worden doe je niet alleen. Ik heb iets gemaakt voor jou Omdat ik zoveel van je hou. Schoon en bonusvader. Elke keer weer… Ik was vroeger je kleine meisje. Juist vandaag doet het extra pijn.

Vader ben je niet voor even, een vader ben je voor het leven! Een mooie tekening van mij vindt hij al reuze fijn. En natuurlijk de mijne. Maar ik toch wel het meest, gedicht voor opa vaderdag. Hopelijk helpt het een beetje, als je weet dat ik er voor je wil zijn…? Jouw eerste ontbijt-op-bed-dag.

Vaderdag teksten voor 2020!

Dat ben jij. Jij bent mijn vader, ik heb geluk! Je kunt op het kaartje verschillende Vaderdag teksten schrijven.

Jij bent degene die ons verdriet ziet en mama ziet dat allemaal niet, gedicht voor opa vaderdag. Jij bent onze engel en jij bent onze ster gelukkig ben jij niet zo ver. Het is vaderdag vandaag Je hoeft vandaag helemaal niks te doen Maar je krijgt wel van mij Een hele dikke zoen! Niet op DNA. Ieder jaar op Vaderdag!

Je kunt op een kaartje voor je Vader verschillende teksten schrijven. Veel leesplezier toegewenst! Lieve schoonvader, jou kreeg ik er gratis bij. Ik ben nu XX jaar oud. Vaderdag teksten voor op een kaartje.

Kleine handen en grote handen, gedicht voor opa vaderdag. Ieder jaar op Vaderdag. Jij bent mijn bste vriend en de nijntje voorleesboek met naam vader die ik ken. Voeg dan een leuk Vaderdag cadeau toe aan je Vaderdag kaart. Top 5 vaderdagskaarten. Functionele Cookies Deze cookies stellen ons in staat het gebruik van de site te analyseren, zodat we de prestatie kunnen meten en verbeteren.

Wat moet ik papa geven.

Hij houdt ook niet van snoepen, daar krijgt hij een buikje van. Lieve schoonvader, jou kreeg ik er gratis bij. Als jouw papa graag lacht en goedlachs is, dan zal hij het zeker appreciëren om een kaartje met een grappige tekst erop te krijgen.

Jij bent mijn vader, die ik respecteer.

Voor Vaderdag kun je verschillende teksten gebruiken op een kaartje. Laat voor jou deze 1e Vaderdag heel bijzonder zijn. Weet dat ik aan je denk in deze moeilijke tijd.

 Ontdek ook...