Wit licht jeroen van koningsbrugge lyrics

08.03.2021
Auteur: Melika

De verliezer. Als jij maar naar me lacht.

Ik weet dat je gaat. Fool For Life. Voor jou. Maar gedragen door het witte licht kom ik los van wie mij maakte knijpt de tijd zijn ogen dicht. Hoe zou het zijn? Niemand anders. Na hier drie weken te hebben gestaan werd de eerste positie overgenomen door 4 Minutes door Madonna en Justin Timberlake.

Ligaya Gouryella. Eventjes alleen. De single ging op vrijdag 18 aprilrond 8 uur in premire bij het radioprogramma Evers Staat Op van Edwin Evers op Radio Isabelle A. Voorganger: Shot of a Gun door Kane.

Artiestinformatie

Je moet hem laten gaan. Om onze WMV video karaoke bestanden af te spelen moet u beschikken over de geschikte hard en software.

Geen toeval. Ik zou het zo weer overdoen Marco Borsato met Trijntje Oosterhuis. Dit alles gebeurt naar aanleiding van de film Wit licht , een thriller van Jean van de Velde waarin Marco Borsato een van de hoofdrollen speelt.

  • Gedragen door het witte licht stijg ik uit boven mezelf ken ik even geen gewicht.
  • English Koppelingen bewerken.

Neem me mee. Thomas Berge. Free Souffriau! Niemand weet. Santa Lucia.

Aanbevolen kanalen

De dwaas. Holiday Love. Letting You Go Greece

Hoeveel ik van je hou. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Laat maar los. Waar moet ik heen. De afbeeldingen zijn enkel voor grafische doeleinden, ze zijn niet contractueel!

Wit Licht Songtext

Wit licht kwam opnieuw in de aandacht door de uitvoering door Jeroen van Koningsbrugge tijdens The Passion in in Enschede. Hoogste positie s in de hitlijsten. Neem je leven. Ik zou het zo weer overdoen.

  • Single download.
  • Marco en Sita.
  • Gedragen door het witte licht kom ik los van wie mij maakte knijpt de tijd zijn ogen dicht.
  • Ida de Nijs.

Breng jij mij naar huis. De Passion was immers een programma van de Publieke Omroep en wordt dus van publiek geld betaald. Kom maar bij mij. Niemand doet wat jij me deed? Vreemde handen Marco Borsato. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

Louise Gers Pardoel.

Interface language

Marco en Sita. Als jij maar naar me lacht. Holiday Love [English].

Ik zou het zo weer overdoen Marco Borsato met Trijntje Oosterhuis. Colours [NL]. Marco Borsato feat.

 Ontdek ook...