Wii u games download utorrent

09.03.2021
Auteur: Charisa

U zou na moeten gaan bij uw ombouwer wat er mis is of naar een reperateur gaan. Martijn , Jeroen Ja, de lens slijt harder wanneer je recordables gebruikt.

Netes , 23 Moet je persee je Wii laten ombouwen? Wie weet kan iemand mij helpen. Wie kan me helpen? Ik hoor vaker dat mensen net zoals in dit artikel staat Imgburn gebruiken, kan iemand mij misschien vertellen wat de eventuele voordelen en nadelen hiervan zijn.

Met een Playstation emulator k…. Groet roy Eric , 98 Hoi, Ik heb een wii iso gebrand op een verbatim dvd-r met imgburn op 2x speed en ik gebruik geen modchips maar een homebrew channel met backup launcher. Download Wii WII roms of your favorite games and enjoy playing retro games again.

Hiermee kan je anoniem internetten en downloaden. KoopaIk heb een probleempje. Deze dienen dan te worden gedownload in veel verschillende delen 40 tot. Heb je er een code voor nodig ofz. Vereniging eigen huis lidmaatschap vve infoteurIk heb geen ervaring met deze melding en ik zou even bij het commentaar van het bestand waar u het gedownload heeft de error-code geven en kijken of meer downloaders er problemen mee hebben gehad, wii u games download utorrent.

Als ik dat gedaan hebt krijg ik een image. Reactie infoteur , Hallo, U kunt nu uTorrent afsluiten en de map openen waar het.

Populaire pagina's

Melody infoteur , Ik heb alles gedaan wat hier boven staat ik download met grabit en krijg meerdere rar bestanden tot zover geen problemen. Bij DS games gaat dit zeer vlot, want deze zijn meestal slechts 60MB groot. Heb ook al geprobeerd om gewoon het ingepakte spel te branden maar dan komt er een foutmelding als ik de dvd in de wii stop. Switch ombouwen. Te , 90 Allereerst super deze uitleg!

Is dit mogelijk? Kan u mij een manier aanraden?

KoopaIk heb een spel gedownload voor de gamecube maar de Wii kan het niet lezen als ik grottes de roffy eurocamp Wii Backup Loader Channel pak en dean op beginnen klikt laadt hij even en dan star de Wii zich opnieuw op.

Ik krijg geen speciale foutmelding. Ik brand met IMGburn op verbatim dvd - R en haal de dowload bij piratebay, wii u games download utorrent. Hiermee kun je de bestanden gewoon openen en inderdaad zien wat er in zit J.

Post navigation

Had nog een writemaster van samsung liggen maar dit gaf het zelfde probleem. Zo dat ik de spellen ook zelf heb en deze dan later kan branden en spelen. Richard , 55 Ik heb me bij unlimited wii downloads aangemeld om wii spelletjes te downloaden zonder de wii om te bouwen wat ik fout doe weet ik niet maar kan iemand mij vertellen hoe ik het wel moet doen en is het ev verstandig om via een andere gratis site te downloaden ik heb weinig verstan van computers misschien kan iemand het mij stap voor stap uitleggen alvast bedankt Reactie infoteur , Hallo, Ik weet niet hoe Unlimited Wii Downloads werkt dus daar kan ik u niet mee helpen.

Dit is het enige spel wat een error geeft helaas, wii u games download utorrent. Een orgineel spelletje speelt hij wel gewoon af. Bestand komt via Utorrent vanaf Mininova Wii pal Espalwii. Patrickbij sommige spellen, Hallo. R. Een overzicht van websites voor het downloaden van torrents kan je vinden Onder deze link.

Benodigdheden

Nu krijg ik een nieuw mapje met dit bestandje in: Super mario galaxy. Ik heb allleen nog maar 1 rar-bestand maar hoe kan k deze uitpakken Reactie infoteur , Beste Luke, Nadat je klaar bent met downloaden zal het bestand nog geupload worden naar andere downloaders.

Iem , Ik heb super mario bros gedownload met Utorrent. Het is ook een bestandstype winrar archief.

Enig idee wat er is gebeurd. Reactie infoteurDe verbatim schijfjes zijn echt de wii u games download utorrent. YvonneJe hebt gelijk over de chips ik heb het meteen erin verwerkt. In dit laatste geval installeer je op je Wii een programma waarmee je DVD-r's kan afspelen simpel gezegd. U zou hulp kunnen zoeken op internet oplichting sites. Mail me maar als je een handleiding wilt hoe dit moet. Deze werken meestal goed.

Recommended Posts

Kan ik ook ISO-bestand afspelen vanaf de externe harde schijf? Originele werken wel maar als ik er een backup gamecube spel in doe dan herkent de wii deze wel in het disc channel maar kan hem vervolgens niet spelen. Klopt dit of heb ik het helemaal mis.

Hou dan '1' ingedrukt bij het opstarten van de launcher. Info over Wii Games Downloaden Free. Nu gebruik ik alleen DVD-R en leest hij alles probleemloos.

 Ontdek ook...