rituals body spray sale de Apple ID waarmee de back-up is gemaakt Zorg dat er voldoende vrije ruimte is op je iPhone om de reservekopie op te herstellen of over te zetten Whatsapp restore backup google drive iphone dat iCloud Drive is ingeschakeld Nog een mooie feature van WhatsApp back-ups op de iPhone is dat je een specifieke chat naar jezelf kunt mailen om deze te bewaren. Nu, na opnieuw inloggen, hebt u toegang tot WhatsApp met alle gegevens intact."/>

Whatsapp restore backup google drive iphone

08.03.2021
Auteur: Neal

Contents verstoppen. Steek het oude microSD-kaartje in de nieuwe Android-smartphone. Door onze site te gebruiken, stemt u in met onze Privacybeleid.

Reactie annuleren. Meer informatie over hoe je met Google Foto's een back-up van je foto's maakt op elk apparaat. WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen.

Je kunt deze map toevoegen aan WhatsApp op je Android telefoon door weer dezelfde stappen te doorlopen als met je gespreksgeschiedenis. Het is dan ook niet zo gek om chats te verwijderen. Het omzetten van de WhatsApp gespreksgeschiedenis van Android naar iOS is helaas niet mogelijk zonder een duur, wellicht niet volledig betrouwbaar programma te downloaden. Laad je telefoon helemaal op voor het herstellen of doe deze aan de oplader.

Stap 2. Je kunt de back-up gebruiken om je berichten en bijlagen terug te zetten in WhatsApp. Hoe WhatsApp iMage te herstellen. Daarom moet u leren op welke manieren u uw WhatsApp-chats kunt herstellen en back-uppen, zodat u uw bijlagen en berichten kunt beheren door ze compatibel te maken.

Privacybeleid Algemene whatsapp restore backup google drive iphone Feedback verzenden.

  • Wanneer je een nieuwe telefoon gaat gebruiken of wanneer je WhatsApp gaat verwijderen en je chats niet kwijt wilt raken, kun je een back-up maken naar je OneDrive.
  • Steek het oude microSD-kaartje in de nieuwe Android-smartphone. Kijk hiervoor eventueel hoeveel van je data je al gebruikt hebt deze maand.

Back-ups zoeken en beheren

In het tabblad "expert mode" selecteer je het bestand "ChatStorage. Om de WhatsApp gespreksgeschiedenis van je iPhone die vervangen wordt over te zetten naar een nieuwe iPhone, ga je naar de "instellingen". Net als op andere telefoons, zoals Android en iPhone toestellen, kan het gebeuren dat je problemen ondervindt bij het maken van een WhatsApp back-up op je Windows Phone. WhatsApp zal je na je nummerverificatie vragen of je jouw chats en media wilt herstellen.

Het enige dat u moet weten, is dat u ze alleen leest door alleen uw e-mail te openen, omdat ze in feite niet worden hersteld op uw iOS-smartphone. Sluit nu de Migrator af en verwijder WhatsApp van je telefoon.

Selecteer hiervoor alleen "WhatsApp-bijlage" en "WhatsApp" om de bestanden te filteren die worden gescand, waar ze zich ook bevinden. Files by Google Productiviteit. Dit gaat namelijk via de databundel van je telefoonabonnement.

WhatsApp biedt gebruikers de mogelijkheid om verbinding te maken en koffiekan douwe egberts retro communiceren met hun vrienden, foto's en video's kunt uitwisselen met vrienden en familie, waardoor de totale benodigde scantijd wordt verkort.

WhatsApp is een populaire berichtendienst waarmee je gemakkelijk berichten, whatsapp restore backup google drive iphone.

WhatsApp back-up op Android

Dat bestand kun je uit een back-up halen en op de Android telefoon zetten en weer inlezen. Mensen zijn op zoek naar tips waarmee ze alle gegevens van WhatsApp vanuit Google Drive kunnen herstellen, vooral in gevallen waarin ze een back-up van gegevens op Google Drive hebben. Je back-ups tellen niet mee voor de Google Drive-opslagruimte die beschikbaar is voor je persoonlijke Google-account.

Geen PC of laptop in de buurt. Win Download Mac downloaden Win Download Mac downloaden Download een gratis proefversie via e-mail voor later downloaden op computer Voer je e-mailadres in.

Installeer Wazzap Migrator op je telefoon? Veelgestelde vragen. Dit gaat namelijk via de databundel van je telefoonabonnement.

Need more help?

Voer je e-mailadres in. De back-up blijft bestaan zolang je je apparaat actief gebruikt. Daarom is het wellicht goed om ook na te denken over mogelijke alternatieven voor WhatsApp. Je kunt zowel handmatig een back-up maken, of zorgen dat dit automatisch gebeurt met een frequentie die je zelf kunt kiezen.

Stap 2: Selecteer de chat die u wilt verzenden en selecteer de naam van de groepchat of selecteer de naam van de contacten die bovenaan worden weergegeven. Zorg er ook voor dat je een nieuwe versie minstens 8.

Op je Android telefoon kun je automatisch een WhatsApp back-up laten maken naar kraamcadeau pakket zelf maken Google Drive of een handmatige back-up maken. Gebruikte je een microSD-kaartje in whatsapp restore backup google drive iphone oude telefoon. Wat gebeurt er als de WhatsApp-back-up verloopt.

Als het jou gelukt is om dit probleem op te lossen. Je back-ups tellen niet mee voor de Google Drive-opslagruimte die beschikbaar is voor je persoonlijke Google-account.

WhatsApp gesprekken overzetten iPhone/iOS

Open WhatsApp en verifieer je nummer. Op je Android telefoon kun je automatisch een WhatsApp back-up laten maken naar je Google Drive of een handmatige back-up maken. In het Helpcentrum van WhatsApp vind je meer informatie over hoe je een back-up van je berichten maakt en deze terugzet. Verplaats je Whatsapp chatgeschiedenis van je iPhone naar je Android telefoon.

Stap 3. Als je een lokale back-up wilt gebruiken, dien je de bestanden over te zetten naar de nieuwe telefoon via een computer. Dit keer kies je voor de optie om de back-up te uploaden naar de Google Drive die verbonden is aan je Google-account.

Je telefoon maakt dan een reservekopie: je chatgeschiedenis wordt nu gepload naar iCloud.

 Ontdek ook...