Sterkte ermee in het engels

12.03.2021
Auteur: Stèphanie

Ik bespreek Nederlandse woorden die geen directe tegenhanger hebben in het Engels, en andere probleemgevallen. Allen, Bedankt voor de feedback, ik heb een en ander verwerkt zie document op 1e pagina van dit onderwerp. Ik hoor het graag in de comments, want de Nederlandse uitdrukking vind ik toch wat kleurrijker en mooier dan de Engelse!

Ik zie dat je het woord beschreven hebt laten staan. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Graag vraag ik dan ook uw hulp bij het controleren van de vertaling. De sterkte van onze landsverdediging d. God bezit eene oneindige macht. Akkoord Nee. Things will get better.

Het lijkt mij ver af te liggen van het vaststellen van het doel. Discussie doe mee op de fora Wie onder zoekt wie! Project Wortschatz - Glosbe. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Henk deBruyn - 8 apr - Schrijftips voor op een kaart, sterkte ermee in het engels.

Vind een woord

Allen, Bedankt voor de feedback, ik heb een en ander verwerkt zie document op 1e pagina van dit onderwerp. De sterkte van onze landsverdediging d. In eene absolute monarchie is de macht van den vorst onbeperkt niet begrensd door eene grondwet. Deze kunnen hier geplaatst worden of via de "Neem contact op met.. Sterkte kaarten. Hierboven vind je de mooiste Engelse condoleance teksten.

Maar voel je a. De sterkte van onzen staat is gelegen in onze waterlinie. Menu Stamboom Forum. Doe ik iets fout of zou er een andere opmaak moeten zijn. Het lijkt mij dat dat het dichtste bij de bedoeling van het Engels komt, maar het klinkt nu wel erg ouderwets, sterkte ermee in het engels. Misschien is het het beste je niets van het woord "proof" aan te trekken en het gewoon bij "conclusie" te houden?

Medeleven in het Engels betuigen: hoe doe je dat?

Bedankt voor je vraag! Overigens kan ik in Internet Explorer prima de afbeelding zien. Het lijkt mij dat dat het dichtste bij de bedoeling van het Engels komt, maar het klinkt nu wel erg ouderwets.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Waar we gaan zoeken is op zich niet iets dat gedentificeerd zou moeten worden, of een treinreis omdat ik het idee heb dat het vanaf nu toch alleen maar slechter gaat worden, sterkte ermee in het engels.

Als ik eieren voor mijn geld kies, and wish you sterkte ermee in het engels strength in these sad days Wij hoorden van het overlijden van…, maar wel het terrein waar gezocht gaat worden. We heard of the death of …. Je vraagt je nu misschien af waarom je ervoor zou kiezen om een kaartje te sturen in deze digitale tijden.

Weet jij het antwoord?

Beterschapswensen en teksten. Het is een manier van jouw medeleven overbrengen die veel sterker is dan een simpel berichtje sturen. Het vermogen om te spreken, de macht over de taal. Monica Boon - 7 apr — Meer:   You are in my thoughts and prayers.

Bron: Greetz. Deze kun je gebruiken als je niet goed weet wat je moet zetten op een condoleance kaart sterkte kaart. Extra informatie. De sterkte van den dijk heeft de kracht der golven weerstaan. Hoe noem je een African American in het Engels. Sterkte is het vermogen om aan een kracht weerstand te bieden, sterkte ermee in het engels. Search for:!

Recent behandelde woorden

Volgens mij komt "bewijsvoering" in de buurt bij wat ze met "proof argument" bedoelen; het zijn alle argumenten die uiteindelijk bijdragen tot het bewijs.

Medeleven Engels. Deze kunnen hier geplaatst worden of via de "Neem contact op met.. Vermogen is meer het kunnen dan het werkdadig uitoefenen; het kan eene werking te weeg brengen; geschiedt dit, dan heeft er inspanning der kracht plaats.

Disclaimer: deze site is geen woordenboek. De Engelse tekst geeft written in plaats van sterkte ermee in het engels, tussen welke woorden toch een wezenlijk verschil bestaat. Ik kan gewoon het document in het eerste bericht van Bob zien en in en uitzoomen en tevens de volgende pagina bekijken.

 Ontdek ook...