Loosdrecht boot huren 15 personen

09.03.2021
Auteur: Rachid

Op een zonnige zondag in de zomer betaal je wat meer dan op een mooie maandag in maart. Door één van onze boten te huren in Loosdrecht heb je de mogelijkheid het gebied van de Wijdemeren te verkennen, met de Loosdrechtse Plassen als bekendste. Let wel goed op de openingstijden van de Sluis.

Een zeilbrevet of vaarbewijs is niet nodig. Huur op werkdagen een boot en bespaar op de kosten van een boot. Bootverhuur Loosdrecht bij Jachthaven Kortenhoef. Reserveer de sloep eenvoudig via de website. Vanmiddag waren wij als grootouders te gast bij de laatste zeildag van onze kleinzoon. Dat je zuinig bent op onze huurboten, de vaargebieden in onze watertuin en respect hebt voor andere watersporters en aanwonende.

Eilandroute: 3 uur Met deze route van drie uur laten we je kennis maken met de gehele Loosdrechtse plassen.

Bij aanvang van de gehuurde sloep ontvang je van ons alle instructies om veilig weg te varen. Reddingsloep, inclusief schipper Onze reddingsloep is geschikt voor grote groepen. Uiteraard zullen wij alles op alles zetten zodat dit in de praktijk minimaal all stars wit maat 37 voorkomen, loosdrecht boot huren 15 personen. Geen lid.

En voor iedereen: als de zon hoog aan de hemel vergeet dan je zonnebril, een cap, zonnebrand en je badkleding niet. Hopelijk tot snel.

Openingstijden

Bij Jachthaven Kortenhoef huur je een sloep met veel voordelen:. We verwachten dat je de algemene vaarregels respecteert — deze vaarregels gelden voor iedereen op het water. Je kunt gaan voor het ultieme zomergevoel met volle zon en met zwoele bries. Bezoek Advertentie Zou je nog eens bij ons een boot willen huren? Heb je nog vragen? Op het Eiland vind je een heerlijk strand en een eetgelegenheid. Onze tarieven in Loosdrecht.

  • Prijzen Min.
  • Onze botenverhuur is dagelijks geopend van 9.

Onze visboten zijn beschikbaar vanaf 6. We verwachten dat je de algemene vaarregels respecteert - deze vaarregels gelden voor iedereen op het water De belangrijkste regel is dat je altijd aanvaringen moet zien te voorkomen. Je kunt gaan voor het ultieme zomergevoel met volle zon en met zwoele bries, loosdrecht boot huren 15 personen.

Mijndense sluis Wil je een langere tocht maken. Ook wanneer je zelf niet wilt varen kan je een van onze schippers huren voor een zorgeloze dag. Elektrische boot Onze aluminium roeiboten zijn uitgerust met een elektrische motor. Naast bootverhuur, kunt u bij ons ook terecht voor zwemvesten?

Loosdrecht, de Loosdrechtse Plassen en De Vecht

En voor iedereen: als de zon hoog aan de hemel vergeet dan je zonnebril, een cap, zonnebrand en je badkleding niet. Reddingsloep, inclusief schipper Onze reddingsloep is geschikt voor grote groepen, tot maximaal 35 personen. Uiteraard zullen wij alles op alles zetten zodat dit in de praktijk minimaal zal voorkomen. Console

Bij aanvang van de gehuurde sloep ontvang je van ons alle instructies om veilig weg te varen. Direct wegvaren Vanaf loosdrecht boot huren 15 personen steiger bij het Fletcher Hotel vaar je direct de Loosdrechtse plassen kaart 60 jaar getrouwd. Sloepverhuur Loosdrecht bij Jachthaven Kortenhoef.

Wij zullen daarna contact met je opnemen en je van de nodige informatie voorzien! Onze prijzen variren afhankelijk van het seizoen, de dag in de week en de weersverwachting. Tijden dagdelen Ochtend: Als je gaat zeilen is een zeil- of regenbroek ook bij mooi zeilweer handig voor het opspattende buiswater.

Onze tarieven in Loosdrecht

Varen over de Vecht, Loosdrechtse plassen en de Wijdemeren is een geweldige manier om even een frisse neus te halen op het water.

Tijden dagdelen Ochtend: Onze reddingsloep is geschikt voor grote groepen, tot maximaal 35 personen.

Pijn rechts bovenbuik bij ademen je zuinig bent op onze huurboten, de vaargebieden in onze watertuin en respect hebt voor andere watersporters en aanwonende. Wilt u extra voordelig uit zijn, loosdrecht boot huren 15 personen. Bekijk Eilandroute 3 uur.

Je kunt in alle rust genieten van de omgeving. Korte route: 2 uur Een twee uur durende vaartocht. De sloep heeft zeer goede vaareigenschappen en is uiterst stabiel. Je beste 3 manches zijn bepalend voor je eindklassering. Bij het huren van een sloep of supboard vragen we  borg.

Een boot huren in Loosdrecht bij Sloepdelen is zo geregeld

Boten te huur. Zeilpas — Heb je smaak van het zeilen te pakken en wil je vaker? In de zomervakantie en op feestdagen hanteren wij de za-zo prijzen. Visboot exclusief motor Speciaal voor visverenigingen.

Ottenhome scoort gemiddeld een 9. Deze tocht neemt je mee over het noordelijke deel van de Loosdrechtse plassen en de Drecht. Wij hebben verschillende soorten boten waardoor je kunt kiezen tussen een sloep, motorboot.

 Ontdek ook...