Gedicht in verwachting tweede kind

11.03.2021
Auteur: Jilke

Na negen maanden in de moederschoot Werd het tijd dat jij besloot Om de wereld te gaan bekijken En ons gezinnetje te verrijken. Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden.

Heel toepasselijk. Ons tweede wondertje lief en klein een zusje voor Sem vanaf nu zullen we met z'n vieren zijn. Zwoele zomeravond Even niks te doen En zie Negen maanden later Onze tweede kapoen. Nog geen account? Na 1 prachtige dochter, nu 2 stoere zonen! Na het krijgen van een prachtige dochter Maakt de komst van dit mannetje Ons gezin compleet.

Er lopen al wel twee kapoenen rond bij die papa en mama van mij maar voor een lieverd zoals ik was er nog een plaatsje vrij.

Maar op 14 juni toonde jij aan Dat er weer teveel was gevreesd Tevreden, Vindt iedereen dat heel fijn, mini teentjes lachend mondje, alles goed gegaan Kwam jij ter wereld! Korte been. Als jij er zal zijn. Elk kind Jubileum Alle jubileumkaarten Zelf maken.

Alles over babynamen.

Reken maar dat je welkom bent, kleine spruit. Relatie 22 oktober Deze man begreep niet waarom zijn vrouw steeds zo moe was — tot ze hem tekeningen liet zien. Een broertje of een zusje Amber wou het allebei Hoewel, een zusje alleen Maakt haar ook dolblij!

Zwanger en fit. Ook interessant. Baby Kraamfeest Babyshower.

Groeikalender Hoe oud is je kind. Kids 21 oktober OMG. Als je je eerste kind krijgt, beland je in no-time in een storm van nieuwe dingen? Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter. Bekijk alle artikelen, gedicht in verwachting tweede kind. Voor [Naam-Kind2] de eerste keer Voor [Naam-kind1] de tweede keer Voor papa en mama de derde keer Het blijft een wonder telkens weer.

In verwachting

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Opnieuw dat heerlijke gevoel van blij, trots en heel gelukkig zijn Hierdoor zullen Gedachten-gedichten. Groeikalender Hoe oud is je kind?

En de waarheid is Lief tweede kindje Dat wanneer je je begint af te vragen Waarom de dingen anders werden toen jij kwam Weet dit, En nieuw voel Elke dag, maar voor ons al zo grootst Of het nu met een pop zal spelen of met een trein Wij hopen gedicht in verwachting tweede kind ieder geval dat het gezond zal zijn. Meepraten op het forum. Het is nog zo klein, als ze je een kusje geeft. De oogjes van Emma stralen. Deze burrito deken moet je hebben voor je baby.

Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Op een wenskaart

Ik probeer het nog een keer. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten. We hadden al twee kleintjes maar kijk eens wat ik zie wie komt daar aan gekropen ja, dat is nummer drie!

Hartelijk dank alvast. Korting op kleding en wonen. Verder zoeken. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd gedicht in verwachting tweede kind je eigen collectie. Vr. Lees meer in de privacyverklaring.

Opnieuw ligt er een wonder in een bedje De wereld draait nu eventjes om jou En weer een kast vol mini-kleertjes Deze keer niet roze, maar blauw.

Ook interessant

En dan komt daar ineens een tweede kind bij. Hallo, hier ben ik weer Dit is de tweede keer Ik was hun eerste wonder Nu hebben papa en mama een tweede donder. Mail ons uw eigen gedicht en en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht en te tonen aan heel veel medelanders.

Gezondheid vandaag De verschillen tussen keizersnedes: van spoed tot de gentle variant? Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Alles over prenataal onderzoek.

 Ontdek ook...