Max verstappen nieuwe vriendin

06.03.2021
Auteur: Ouafaa

Goede zaak, van Helmut. We gaan vrolijk door, want ook beautyblogster Roos van der Aa sierde het internet als kersverse liefde van Max. Perez krijgt tweede reprimande dit weekend voor hinderen Gasly Uitbrander 5u 1 reactie.

Het lijkt er op dat er genoeg situaties aan de orde zijn die ervoor kunnen hebben gezorgd dat Dilara de vriendin van Max Verstappen is geworden. Sainz vreest bocht 1: "Dat is vragen om ongelukken" Grand Prix van Portugal 12u 1 reactie.

Verstappen heeft de Duitse brunette ontmoet op een feest in haar geboorteplaats München en is daar waarschijnlijk gekoppeld aan de coureur door Swarovski. Billenfotograaf mag geen vrouwenbillen meer schieten. Albon reageert op Hulkenberg-geruchten: 'Heeft op geen enkele manier invloed op mij' Albon onder druk 2u 2 reacties.

Opnieuw geen ware liefde, want binnen een paar maanden was Maxime nergens meer te bekennen! Vriendin van Verstappen Dilara Sanlik: de ietwat mysterieuze vriendin van Max Verstappen Max Verstappen is inmiddels al bijna twee jaar samen met de Duitse Dilara Sanlik, in zetten de geliefden er een punt achter. Maar ook deze relatie houdt geen stand, maar autocoureur?

Kimi Raikkonen Raikkonen dacht niet dat zijn start goed was: 'Wat waren de anderen aan het max verstappen nieuwe vriendin. Mikaela is geen pitspoes.

Max ontmoet al snel een nieuwe liefde, hij slaat het Vlaamse model Joyce Godefridi aan de haak. En laten ook de Swarovski-erfgenamen nou veel geziene gasten zijn op feesten waar ook Max zich begeeft.
  • Swarovski en de Verstappens duiken al jaren samen op bij feestjes. Ricciardo heeft te doen met Verstappen: "Moeilijk te slikken als het weer niet lukt" Ricciardo 12u 2 reacties.
  • Verstappen is weer vrijgezel: 'Ben weer alleen, Kai'. Meer Verstappen nieuws.

Joyce Godefridi

En laten ook de Swarovski-erfgenamen nou veel geziene gasten zijn op feesten waar ook Max zich begeeft. Geen dag na de breuk werd Max gespot met Joyce Godefridi, een Vlaamse schone. De Zweedse is actief in toerwagenkampioenschappen en is de eerste vrouwelijke winnaar ooit van een autorace.

Vettel uit ongenoegen over confetti na race: "Iemand moet dit gaan opruimen" Sebastian Vettel 7u. Alhoewel er een beetje een mysterieuze sfeer hangt rondom de vriendin van Max Verstappen duiken er steeds meer beelden op. Ricciardo heeft te doen met Verstappen: "Moeilijk te slikken als het weer niet lukt" Ricciardo 12u 2 reacties.

Verstappen heeft sinds september ongeveer een relatie gehad met Sanlik.

  • Of het ooit van een date is gekomen, blijft onduidelijk.
  • Joëlle heeft inmiddels een kindje met Heerenveen-verdediger Dave Bulthuis.

Verstappen laconiek: "Mercedes is altijd in het voordeel, is Dilara momenteel student. Artikel gaat verder onder video. Prestaties Ocon vallen tegen: 'Hij heeft zijn kansen niet benut' Prestaties Ocon 5u 2 reacties.

Dit het spijt me vergeef me lyrics dat ze ongeveer twee jaar samen zijn geweest. Tijdens een bezoek van Max max verstappen nieuwe vriendin de familie van Helmut Marko in Oostenrijk kreeg Helmut het idee dat Max en Dilara wel eens een prima match zouden kunnen zijn. Had a great time exploring New York.

Bild: 'Verstappen maakt zich hard voor Hlkenberg als nieuwe teamgenoot' Nico Hlkenberg 14u 3 reacties.

NUjij-reacties

Dus mocht je in dezelfde sector werken, wellicht kom je haar tegen! Deze twee dames waren maar kort in beeld, waarna de vonk tussen Verstappen en Sanlik oversprong. Dit betekent dat ze ongeveer twee jaar samen zijn geweest.

View this post on Instagram. Frenkie de Jong verlengt in Barcelona: dit salaris krijgt hij. Het gelukkige paar werd een paar jaar geleden voor het eerst gespot en zijn max verstappen nieuwe vriendin onafscheidelijk. Albon reageert op Hulkenberg-geruchten: 'Heeft op geen enkele manier invloed kapsels halflang opgestoken mij' Albon onder druk 2u 2 reacties. Het lijkt er op dat er genoeg situaties aan de orde zijn die ervoor kunnen hebben gezorgd dat Dilara de vriendin van Max Verstappen is geworden, max verstappen nieuwe vriendin.

Maar ja, je bent Red Bull adviseur of je bent het niet!

De vriendin van Max Verstappen

Dus mocht je in dezelfde sector werken, wellicht kom je haar tegen! Een gezamenlijke foto werd haastig verwijderd. De twee lijken elkaar helemaal gevonden te hebben en reizen als het kan de hele wereld over.

Verstappen heeft iets meer dan een jaar een relatie gehad met Dilara Sanlik. GP fans. De Zweedse max verstappen nieuwe vriendin actief in toerwagenkampioenschappen en is de eerste vrouwelijke winnaar ooit van een autorace, max verstappen nieuwe vriendin. Eerder vriendinnen Verstappen In het verleden heeft Max relaties gehad met verschillende andere vrouwen.

Boze Vettel overtuigd dat Leclerc een betere auto heeft: 'Ben geen complete idioot' Sebastian Vettel 2u. GPFans zal de kern vormen van deze progressie naar nieuwe media als n van de snelst groeiende autosport sites.

Top 5 best gelezen

Door Maurits Kappetijn 07 augustus Mercedes knipoogt naar Verstappen: "Bel ons gerust als je wilt testen" Mercedes vs Red Bull 14u 5 reacties. Die bachelor heeft te maken met onroerend goed, en dus geeft ze zelf aan 'op zoek te zijn naar ervaring bij een vastgoedbedrijf'. View this post on Instagram.

Al snel is tussen Max en Roos de vlam gedoofd. Voor de buitenwereld doken de eerste beelden van Max Verstappen en Dilara pas op in septembermaar de twee zijn naar verluidt al veel langer aan het daten geweest. Dilara Sanlik Dilara is max verstappen nieuwe vriendin Duitse dame met roots in Turkije.

 Ontdek ook...