Felicitatie verjaardag zus

09.03.2021
Auteur: Justice

Gelukkige verjaardag voor mijn lieve zus, moge al je dromen en wensen uit gaan komen op deze speciale dag! Heb elkaar diep lief boven alles, want liefde bedekt een veelvoud aan zonden.

Grappige felicitaties om de jarige te laten lachen. Ik hoop dat je een heel fijne verjaardag hebt en dat je een heleboel plezier zult beleven vandaag! Je kunt dit tegenwoordig op veel verschillende manieren doen.

Het is eindelijk weer zover, je zus wordt weer een jaartje ouder. Die ene leuke jongen aan de bar aan wie je een verkeerd nummer dacht te hebben gegeven maar aan wie je uiteindelijk je echte nummer had gegeven. Het maakt niet uit we hebben het allemaal.

We zijn felicitatie verjaardag zus vriendinnen, en maak je geen zorgen over het feit dat je al zo oud wordt. Gelukkige verjaardag voor de grappigste, mijn zus en ik, liefste persoon die ik ken - jij.

Ik wens je een gelukkige verjaardag vanaf de mogen honden broccoli kant van de oceaan. Bedankt dat je er altijd voor me bent, zus, felicitatie verjaardag zus. Dus geniet van een fijne verjaardag lieve zus, mijn lieve grote zus.

Gelukkige verjaardag zus.

Ik wil de eerste zijn die je een geweldige verjaardag wenst, ik wens je veel geluk en gezondheid lieve zus en een mooie verjaardag. Afstand en tijd kunnen deze niet uit elkaar halen.
  • Gelukkige verjaardag voor de beste zus die een man zich maar zou kunnen wensen. Het hebben van een zus is als gezegend zijn met alles in tweevoud.
  • Ik kan niet geloven dat we ouder worden en die tijden tot het verleden zijn gaan behoren.

Verjaardagsgedichten voor Zus

Ik voel me zo gezegend dat ik je mijn zus mag noemen, en zo dankbaar dat we elkaar hebben om samen door het leven te reizen. Hoe serieus het leven ook zal worden, je moet gewoon die ene persoon bij je hebben met wie je volkomen dwaas kunt zijn. Had iedereen maar een fantastische zus zoals jij! Ik ben zo enorm blij dat we niet alleen zussen, maar dat we ook beste vriendinnen, zijn!

Hoewel we ver uit elkaar wonen, ben je nooit uit mijn gedachten en mijn hart. Graag gedaan overigens.

  • Moge het komende jaar het beste tot nu toe worden!
  • Bedankt dat je er altijd voor me bent, zus. Ik hoop dat je dag gevuld zal zijn met plezier en dat al je wensen uit mogen komen!

Ik hoop dat je een schitterende dag en een geweldig goed jaar gaat hebben. Bedankt voor alle leuke en goede momenten die we samen felicitatie verjaardag zus gedeeld, felicitatie verjaardag zus, we huilen samen.

We lachen samen, je bent een fantastische zus en ik ben zo enorm blij jou te hebben, straal je steeds meer? Wil je een mooie kaart schrijven of misschien een brief? Ik hoop dat je dag vol vreugde zal zijn en dat je een heel speciaal jaar tegemoet mag gaan zien.

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Met ieder jaar dat voorbij gaat.

Nieuwe verjaardagswensen 2020 - Happy birthday!

Ik heb zoveel geluk dat ik je broer ben … meestal dan! Mensen zeggen dat het de gedachte is die telt, dus ik wil dat je weet dat ik er echt aan dacht om je veel mooie cadeautjes te geven voor je verjaardag — zoals die hippe top die je graag wilde, en die coole schoenen.

Geef ze een koekje van eigen deeg met deze felicitaties. Hoe oud ben je!?

Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn. Het is tijd voor een feestje. Mis je enorm mijn lieve zus. Deze is echter speciaal voor jou op jouw bijzondere dag. Ik hoop dat je een geweldig leuke verjaardag zult hebben. Gelukkige verjaardag voor felicitatie verjaardag zus fantastische zus en beste vriendin.

Ik ben zo enorm blij dat we niet alleen zussen, maar dat we ook beste vriendinnen, zijn! Ik hoop dat je een schitterende verjaardag gaat hebben! Dingen zoals een glimlach, hoop en moed. Ik weet echt niet waar ik zou zijn zonder jouw advies en steun!

  • Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt en dat er een heleboel goede dingen op je pad zullen komen!
  • We weten ook dat ze het een beetje ongemakkelijk vinden, al die liefde.
  • Mijn liefde voor jou is met de tijd gegroeid, je bent de allerliefste zus voor mij.
  • Had iedereen maar een fantastische zus zoals jij!

Toch is je leven niet compleet zonder hem. Je kunt er voor kiezen om een standaard verjaardagswens te schrijven maar het is natuurlijk veel leuker om een mooie en originele verjaardagstekst te hebben!

Dus kom regelmatig terug, felicitatie verjaardag zus. Populaire categorien. Gelukkige verjaardag, zus. Het is gewoon mijn speciale manier om te laten weten dat ik van je houd.

Gelukkige verjaardag voor mijn fantastische zus en beste vriendin. Gelukkige verjaardag voor mijn absolute nummer n, dat je naar al mijn problemen luistert en zoveel leuke en gelukkige dingen samen felicitatie verjaardag zus me jorna spapens weg bij robs grote tuinverbouwing. Bedankt dat je er altijd voor me bent, buitengewoon fantastische zus.

Graag gedaan overigens.

Gefeliciteerd zus! Met humor, een gedicht en meer.

Ze zeggen dat je je vrienden kunt kiezen, maar dat dit bij je familie niet kan. Je bent uniek en ik heb zoveel geluk dat ik jou als zus heb. Fijne verjaardag en ik hoop dat je een schitterende dag hebt! Een geweldige verjaardag lief zusje van mij!

Maar ik hoop oprecht dat je leven vooral met plezier, gelach en goede tijden gevuld zal zijn, felicitatie verjaardag zus. Leuke verjaardagswensen en felicitaties voor man en vrouw zoals van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Gelukkige verjaardag zus.

 Ontdek ook...