Zinnen over haters

09.03.2021
Auteur: Younes

Ik zou ook van mij houden als ik jou was. Je bent net zo poezie als een hond die ongesteld is. Het is toch gewoon een FEIT dat ik beter dan jou ben?

Blauw is de kleur van je ogen als je nog een keer over me praat Elke dief mag je zo meenemen, want je kunt me gestolen worden Het is OK als je me niet leuk vindt, niet iedereen heeft een goede smaak Ik beledig je niet, ik complementeer je gewoon negatief Ik ben misschien klein, maar nog steeds te hoog gegrepen voor jou Je voelt je een gangster omdat je leven een bende is.

Doorzoek Girlscene! What are your other 2 wishes? Waarom zou ik jou dan niet zo behandelen? Door het bezoeken van deze site aanvaard je het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Stuur jouw zin in: Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website gemaakt met Simpsite.

Ik spaar natuurrampen  de praatjes die je over me hoorde, zijn waarschijnlijk net zo fake als de bitch die ze vertelde. Probeer me niet te temperatuur mallorca cala dor omdat ik jou niet ben. Het zijn mensen zoals jij, ik ben gewoon te groot voor mijn. Zet je maskertje af haloween is al lang voorbij, zinnen over haters.

Ik zal ook jaloers op mij zijn zinnen over haters ik jou was geweest.

  • Rood is voor liefde, zwart is voor haat. Praten tegen mij?
  • Gisteren zag ik miljoenen eekhorrns achter jou lopen omdat ze nog nooit zo een grote eikel hadden gezien. Bewondering is jaloezie in zondagspak.

Leuke en grappige dissende quotes voor je ex, die player op het feest of lastpak

Ik zal alle haat overleven en de liefde een kans geven.. Zal ik je naam zeggen? Je komt naar mij met je bende maar je weet je bent de hoertje van oostende. De hele wereld is lelijk! Doe je masker af want het is geen halloween.

Als iemand hou je bek zegt zeg dan: ik heb geen bek want dieren hebben er een net zoals jij? Hou je bek maar tegen mij, moest je maar nadenken wat je zei. Jou niveau is dat van mijn schoenzool. Waarom leven als je die toch niet hebt. Bewondering is jaloezie in zondagspak, zinnen over haters. Ben je focking hondje niet.

Je bent zo lelijk dat een klauw vlauwvalt!

De mooiste teksten en wensen

Je kan van mij de pot op  Ik wil je nooit meer zien. Gisteren zag ik miljoenen eekhorrns achter jou lopen omdat ze nog nooit zo een grote eikel hadden gezien. Roses are red, violets are blue.

Ik heb gezworen op m'n graf dit spelletje maak ik af, ik shine zo hard dat jij wegvalt als ik op kom! Ga eerst groot worden, de pijn die ik niet weg kan spoelen ga je harder terugvoelen? Ik ben als de zon en jij al een ster, zinnen over haters, ga dan groot praten.

Hou je van me.

Bekijk hier de zinnen en dissende uitspraken.

Praat niet bicht doe niet Stoer zoek een plek wees daar de hoer. Spring maar voor de trein. Je bent zo dom, dat als je een cactus ziet, in plaatvan weg te gaan knuffel je het. Kijk ook op onze Dis Facebook Groep! Je bent gevaarlijk en je gaat me nu klappen, je bent mister bean je maakt te veel grappen.

GetRekt M8. Kijk dan niet omhoog maar naar mij. Je hoeft niet uit een boom te vallen om een eikel te zijn. Jij bent zo arm, roepen de kakkerlakken: 'Hoera, zinnen over haters, jij bent gewoon niet interessant. Al je vrienden komen door te zuigen ik zeg halo en je gaat al meteen buigen. Ik geef je geen 2de kans maar een 3de vinger.

Ik ben niet arrogant. Lana zegt:je kijkt in de spiegel de spiegel breekt door je lelijk heid Zinnen over haters zegt:omdat jij voor me stond.

Dissende zinnen

Als iemand zegt: hou je mond zeg dan: ik houd mijn mond ook want ik geef hem niet weg. Ik kijk niet naar je ik kijk door je, dus draai je om en kijk maar weer voor je.

Kom ik ook alleen. Je bent zo arm dat de zwervers op straat you geld geven.

I'd insult you, but you're not bright enough to notice. Rozen zijn rood viooltjes zijn blauw ik heb 5 vingertjes en de middelste is voor jou? Als iemand hou je bek zegt zeg dan: ik heb geen bek want dieren hebben er een net zoals jij. Ahhh kkr hoertje jij ben een kkr dief die teksten van zinnen over haters ander gaat stelen, zinnen over haters.

 Ontdek ook...