Chalet te koop texel slufteroord

08.03.2021
Auteur: Cuma

Gerelateerde zoektermen. Zie laatste foto met prijzen en beschikbaarheid in het luxe chalet staat op het 5-st. Voor dit jaar reeds volledig volgeboekt!

Chalet caravan te huur op texel.. Wel is er een verhuurbureau beschikbaar. Uw eigen plek op Texel. Fantastisch gelegen bungalow met rondom tuin, direct bij het dorpscentrum én met parkeergelegenheid op eigen terrein. Strand en duinen bevinden zich op korte afstand. Op zoek naar een klein pareltje in het gewilde dorp santpoort- noord?

Ook vissers kunnen op Jachtlust hun hart ophalen.

Gortersmient vormt een prima uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen door de Texelse natuur. Er zijn vrijstaande en chalet te koop texel slufteroord woningen voor vier tot zes personen. Het park heeft circa bungalows, vrijstaand chalet met schitterende zonnige riante tuin. Recreatiepark'Droompark Molengroet' treft u aan dit uitstekend onderhouden, enkele familiehuizen tot 20 personen en een camping. Oppervlakte Geen min.

Op Schelpenoord staan negen vrijstaande bungalows geschikt voor zes personen. Toernooien Keeztoernooi Texel Darts Trophy. Er is een beheerder aanwezig en er is een receptie. Aanvullende prijsinformatie. Woning wordt verkocht per inschrijving.

  • Wel zijn er verschillende typen, die variëren in luxe en afmeting. Natuurlijk speelt de locatie een belangrijke rol: want naar welk deel van Texel gaat uw voorkeur uit?
  • Gratis 3 okt. Last minute nog naar het prachtige texel?

Alle suites hebben een eigen privterras, chalet te koop texel slufteroord. Vraag naar de mogelijkheden. Er zijn vrijstaande en geschakelde bungalows die alle op eigen grond staan? Het keurig ingerichte park heeft 96 bungalows die nogal van elkaar verschillen, zowel in inrichting als qua uitvoering. De 19 bungalows staan op ruime kavels eigen grond.

Voor eigen gebruik of verhuur

Zo is er een enorm uitgebreid net van fietspaden waar u heerlijk kunt fietsen over het hele eiland. Op het park staan ruim 40 bungalows die zowel qua inrichting als uiterlijk nogal verschillen.

Gelegen aan de rustige oostkant van Texel, op slechts vijftig meter van de Waddenzeedijk, en dichtbij het bijzondere en vogelrijke natuurgebied Utopia.

Zo is er een enorm uitgebreid net van fietspaden waar u heerlijk kunt fietsen over het hele eiland! Heeft u niet gevonden wat u zocht. Het park is toegerust op liefhebbers van rust en natuur. Luxe chalet op 5 sterren park De Krim op Texel Voor dit jaar reeds volledig volgeboekt. Het beschikbare aanbod hangt in grote mate samen met de plek op Texel.

Chalet te koop texel slufteroord drie dubbel benedenwoning van ca. Natuurlijk speelt de locatie een belangrijke rol: want naar welk deel van Texel gaat uw voorkeur uit.

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Eén ervan is geschikt voor vijf personen, de overige voor zes. Zie omschrijving 10 okt. Grote Hout.

  • Wij verhuren uiteraard ook weekenden of midweken, vraag naar de mogelijkheden en de last-minute aanbiedingen.
  • Uw auto kunt u kwijt op uw persoonlijke plek op de centrale parkeerplaats.
  • Een kleinschalig bungalowpark met 21 woningen.
  • De 19 bungalows staan op ruime kavels eigen grond.

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van chalet texel. Rapporteren Bekijk huis. De bungalows staan op eigen grond. Alle 25 Duinparels zijn geschikt voor 6 personen, vrijstaand en met een ruime tuin. Residentie Californi maakt deel uit van Exploitatie Maatschappij De Krim Texel en heeft een vereniging van eigenaren.

Vraag naar de mogelijkheden. Den Burg 6 okt. Fantastisch drie dubbel benedenwoning ajax apoel tv belgie ca. Een gemoedelijk vakantiepark met een ideale ligging, chalet te koop texel slufteroord.

Het park heeft o. Het park grenst aan Nationaal Park Duinen van Texel en u loopt zo het tegenover gelegen bos in. Zie omschrijving 30 sep.

De ligging is ideaal, en aan de andere kant wandelt u zo het Texelse bos in, voorts is er een wasserette op het park aanwezig.

De woningen hebben vrij zicht over het uitgestrekte polderlandschap in het noordelijk deel van Texel. Ook is er een Paracentrum waar u kunt parachute springen hetzij alleen voor een cursus met afsluitend bevret of voor een tandensprong waarbij u vastzit aan de instructeur maar chalet te koop texel slufteroord toch de belevenis ervaart wat het is om present perfect continuous oefenen havo 4 grote hoogte uit een vliegtuig te springen.

 Ontdek ook...