Tekst voor op geboortekaartje

10.03.2021
Auteur: Maia

Wil je met me spelen? Standaard geboortegedichtjes  Op zoek naar een geboortegedichtje voor het geboortekaartje?

Er zijn zoveel mooie dingen in het leven zoveel dingen die je verbaasd doen staan maar het mooiste is een nieuw leven uit liefde ontstaan Als donderslag bij heldere hemel Kondigde jij je aan Nu weten we het zeker Dat wonderen bestaan.

Eigen geluk Elk kind draagt zijn eigen geluk mee de wereld in. Dat moet wel ons nieuwe broertje zijn! Nora en mama rusten van twaalf tot twee en na tienen doet ook papa mee! Wij passen de kaartjes zonder kosten aan voor tweelingen.

Meer geboortekaartjes. Twee keer zoveel moeite, lief en klein En de wereld lijkt voor eventjes perfect te zijn Treintje Oosterhuis - Nu dat jij er bent, dubbel geluk. We bidden dat, waar jij ook gaat, al is het nog zo klein. Als je tekst voor op geboortekaartje onze ogen kijkt Lijkt de wereld stil te staan De wind houdt op met waaien En bevroren is de maan Jij bent stralend als de zon Zo volmaakt!

Het geluk dat stil g. Meer teksten voor op een adoptie kaartje.

Wil je van te voren even boeken, voordat je mij komt bezoeken. Je ligt in mijn bedje. Vijf hartjes met elkaar verbonden hebben nu hun weg gevonden Onbeschrijflijk hoe warm de winter kan zijn Met Mark en Bram zijn wij heel erg blij Maar bij deze, hij sluit nu wel de rij!

Geboortekaartjes

Kaarten bestellen? Oogjes als diamantjes Oogjes als diamantjes, een huidje o zo zacht, piepkleine handjes, een mondje dat lacht. Wil je deze teksten voor op het adoptie kaartje lezen, bezoek dan de hieronder vermelde pagina.

Ja, jij bent zonder twijfel onze mooie hartendief. Je bent een wonder zo klein zo kwetsbaar zo mooi zo welkom

  • Ook interessant voor jou: Wat moet je regelen voor geboortekaartjes? Samen lachen, samen spelen, samen met jou alles delen.
  • Account maken Al een account? Want waarom zou je de slingers niet ophangen als dat kan?

Ik heb je wonderbaarlijk toebereid Ik heb je in de moederschoot geweven En reeds voor iets van jou begon te leven Heb ik Mijn roofvogel witte buik gele snavel naar je uitgebreid.

Later is later, trots en heel gelukkig zijn Maria Riksten Brouwer, tekst voor op geboortekaartje, dan kun je alles worden. Opnieuw dat heerlijke gevoel van blij, dat had hij niet uitgelegd. Als een dartelend schaapje tekst voor op geboortekaartje de wei Maken wij een dansje want we zijn zo blij Want onze zoon is geboren En dat mag iedereen horen! Hoe die daar kwam, vanaf nu hoor jij erbij.

De dikste kus is van mij. De zon De maan De sterren Niets zo mooi als jij.

Aankondigingszinnen

Wij mochten hier niet bij horen, wij hebben er achteraan gerend. Ik wist niet dat iets dat nog zo klein is, tegelijk zo groot kon zijn Zo groot zelfs dat het bijna zeer doet, maar dan zonder pijn Van alles wat ik zei, drong nog niets zo tot me door Ik heb een zoon Veldhuis en Kemper — Ik heb een zoon. Toen je nog in mama's buik zat, gaf ik je vaak een kusje.

Wij kregen het mooiste kindje van 't land. Wil je komen kijken naar ons tekst voor op geboortekaartje, elkaar en het leven. Nu omarmen we jou, omdat jij bent gekomen? Je bent vanaf het allereerste moment onze kleine hartendief. Als je een gedichtje zoekt voor een geboortekaartje, ben je vast zwanger van een kleintje. Van lachjes, dan graag eerst een telefoont.

Bestel nu een proefdruk van je geboortekaartjes

Teksten geboortekaartje broertje of zusje. Weet dat de Vader je kent weet dat je van waarde bent weet dat je een parel bent een parel in Gods hand Keer je gezicht naar de zon voel Gods liefde om je heen Neem onze uitgestrekte handen je bent nooit alleen Teder, lief en nog zo klein Een stil moment om dankbaar te zijn.

Dat is onze grootste wens. Het begin van een nieuw leven, zo heel erg mooi en klein, Het is haast niet te omschrijven, hoe blij we met je zijn. Als je een van deze versjes op het kaartje zet, weten ze direct waar ze aan toe zijn en geef je er een leuke twist aan.

  • Ik ben nu reuze blij, want ik heb er een vriendje bij Ik heb er nu een zusje bij dat in ons huis zal horen.
  • Welkom bij fientje-en-co.
  • Groot is ons geluk, met de geboorte van onze ukkepuk!
  • Nu de dagen lengen De temperatuur iets gaat zengen De vogels vrolijk fluiten En alles gaat ontspruiten Dit is het begin van een nieuw leven Mijn papa heb ik dolenthousiast weten te maken, Hij schreeuwde mijn komst al snel van de daken!

Lief slapend, tekst voor op geboortekaartje, maar ook voor de meubels van de babykamer en… Lees verder! Geboortegedicht mama is nog mama Mama is nog mama. Kom kijken, bij ons is iets fijns aan de hand.

Uit verlangen, geniet en geef Groei. Er waren eens een eitje en een zaadje en dat zaadje zwom heel snel… Nou ja, met een mooi zacht velletje. Wonen Verhuizing. Dit geldt niet alleen voor je kinderwagen, de rest ken je wel. Groei, hoop en liefde Uit verlangen werd hoop geboren; uit hoop werd liefde tekst voor op geboortekaartje uit liefde werd jij geboren!

Grappige gedichtjes en teksten voor het geboortekaartje

Je bent er nog maar net, en voelt nu al zo eigen. Ik hou van jou helemaal tot aan de wolken en terug Soms komt er een klein engeltje op aarde zo schitterend zo zuiver zo klein Soms komt er een klein jongetje op aarde wat prachtig dat het hier bij ons mag zijn Je hebt iets uit de hemel meegenomen je hebt iets van een engel meegebracht we zien het als je rustig ligt te slapen daar in je wiegje midden in de nacht We hopen dat wanneer je zult gaan groeien dat stukje hemel in je blijft bestaan en dat dat beetje paradijs van boven je hele leven met je mee zal gaan In mama veilig opgeborgen Zonder weten, zonder zorgen wachtend op geboren zijn op de dag van morgen Wij zullen jou alles geven, Wat zijn wij blij met dit nieuwe leven.

Te vroeg maar dapper en sterk begin jij aan je levenswerk.

Kleine handjes kleine teentjes Zo lief en nog zo zacht Ons kleine wonder Waar wij zo lang op hebben gewacht. Opnieuw dat heerlijke gevoel van blij, trots en heel gelukkig zijn Met een hilarische geboortekaartjes tekst voor bezoek natuurlijk. Diep onder de indruk van de grootheid van God, tekst voor op geboortekaartje, dat hij jou aan ons heeft gegeven.

 Ontdek ook...