Ongesteld terwijl ik de pil slik

11.03.2021
Auteur: Sheetal

Kan dat komen door de pil? Vraag je huisarts om advies als je twijfelt.

Reactie infoteur , Hi Zoé, normaal gesproken wel. Je zou de bijsluiter er even op na kunnen slaan, of voor de zekerheid het even navragen bij je apotheek of huisarts. Als er vrij veel bloed vrijkomt heet dit doorbraakbloeding. Nu heb ik ineens op dag 15 een doorbraakbloeding. Ik heb een vriend waar ik gister nog onveilige seks mee heb gehad.

Enig idee hoe ik er nu nog vanaf kom. Wat is de pil? Ik zie het inderdaad ook als seintje dat het tijd is om een stopweek in te lassen. Weet jij het antwoord. Daarom dacht ik om de pil door te nemen. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

De feiten en fabels over de pil doorslikken

Reactie infoteur , Hi Zoé, normaal gesproken wel. Ik heb een probleempje. De ene dag wel, en de andere dag niet. Ik slik mijn pil nu voor de derde of vierde? Maar nu is het geval dat sinds ik me eerste stop week heb ingelast ik al 15 dagen ongesteld ben, ik vloei wel heel weinig en na 7 dagen was ik gewoon weer begonnen aan me 2 de strip ondanks ik nog steeds ongesteld ben.

  • Msma , Ik gebruik de pil en ben sinds een tijdje koolhydraten arm aan het eten. Zou je het niet zo kunnen uitkienen dat je vlak voor de operatie je menstruatie krijgt?
  • Ik heb na dat ik me pil was vergeten wel gewoon mijn pil doorgeslikt.

Plaats reactie. Ook dan beschermt de pil je tegen zwangerschap! Ook in de stopweek ben je beschermd tegen zwangerschap? Prednison is een bijnierschorshormoon, ook wel corticosterod genoemd? Bij welke doorbraakbloedingen is de pil mogelijk minder betrouwbaar.

De pil, hormoonpleister Geen voorbehoedmiddel met hormonen Veilig.

Wanneer komen doorbraakbloedingen vooral voor?

Reactie infoteur , Zoals je in het artikel kunt lezen, komen doorbraakbloedingen vaak voor. Print Deel Facebook Twitter. Alsof t een tweede bloeding is omdat er in de eerste bloeding niet veel uit kwam.

Doe het anders liebherr koelkast koelt niet goed de zekerheid veilig tot de volgende stopweek!

Zal ik dan weer ongesteld worden in die stopweek. Ik ben nu 52,en in de overgang, en doe iedere maand netjes een stop week, ongesteld terwijl ik de pil slik. Al best vroeg want ik ben 41 jaar. Geen voorbehoedmiddel met hormonen Ik gebruik geen voorbehoedmiddel met hormonen.

Wat is een doorbraakbloeding?

Zodra je stopt met de pil komt je natuurlijke menstruatie weer op gang. Je mag ook 3, 4 of 5 dagen stoppen, en daarna weer beginnen aan een nieuwe pilstrip. Ik ben altijd heel veel ongesteld en voel me er niet prettig bij om op zo'n onhygiënische camping waar ik niet altijd in de gelegenheid ben mijn tampon hygiënisch te verwijderen ongesteld te zijn.

Ik slik de pil nu bijna 3 maanden maar ik krijg in het weekend altijd een doorbraakbloeding dus tijdens dat ik mijn pil nog 6 dagen moet slikken word ik ongesteld het is bruinig. Je verliest dan minder vaak of minder lang bloed.

Justinehet lijkt wel alsof ik de laatste tijd alleen nog maar aan het bloeden ben, Een vraagje. Meestal kun je stoppen met anticonceptie als je 52 jaar een woord met een y. Kan dit komen doordat ik mijn pil eens ben vergeten te nemen en dan de dag erna nam heb ik wel meer voor eigenlijk.

Lees ook: De pil werkt minder goed als je dit voedsel elke dag eet. Meer informatie. Ik heb hier ongesteld terwijl ik de pil slik vaak last van helaas en ik begin er erg moe van te worden, het anticonceptiestaafje!

Anticonceptiemethoden zonder oestrogeen zijn er in diverse vormen: de pil zonder oestrogeenIk neem ongeveer 1,5 jaar de pil en ik had deze nog nooit doorgenom. Odette. Normaal gesproken zou het niet langer dan enkele dagen moeten duren.

Bij welke doorbraakbloedingen is de pil mogelijk minder betrouwbaar?

De menstruatie komt meestal na 2 tot 3 dagen na het innemen van de laatste anticonceptiepil op gang. Kim , Hallo, Ik ben pas begonnen aan de pil ik slik het nu al bijna 2 maanden en de eerste strip heb ik een stopweek ingelast. Ik dacht dat dit misschien nog van mijn menstruatie was maar het was wat lichter dan gewoonlijk. Reactie infoteur , Ik denk dat dit een doorbraakbloeding is.

Dan kan je tijdelijk een progestageen hormoon slikken om je ongesteldheid uit te stellen. Dat je niet meteen ongesteld wordt, betekent niet dat je niet meer vruchtbaar bent! Niet waar!

 Ontdek ook...