Maxi cosi voetenzak haken wafelsteek

09.03.2021
Auteur: Anıl

Dit kan zowel voor een meisje als voor een jongen gebruikt worden. Toer 3: 6v, 6 rstkv, 10v, 6 rstkv, 10v, 6 rstkv, 6v, kl.

Dat was mijn gedachte hier op dit punt! Ook de steekverhoudingen bij de gaten kloppen niet. Mijn dochter heeft de voering er verder ingestikt. Welkom op mijn blog! Moos ligt er nu weer warmpjes bij! Onderaan het artikel is een download, daarin staat met welke wol hoeveel bollen, 6 bollen van gram en haaknaald 6 en de afmetingen ik het gehaakt heb.

Pingback: Gehaakte babydeken in wafelsteek - Hij is af!!!

Je haakt bloedverlies tijdens pilgebruik zwanger nog 15 cm of 20 cm door voor de beentjes. De afgelopen tijd had ik al een paar keer de Granietsteek of te wel Weefsteek gebruikt. Ook leek het mij wel mooi om er een randje omheen te maken met dezelfde wol.

Voering, deze heb ik bij de kringloop gescoord uit een oude fleece deken. De uitleg van de wafelsteek kan je hier  vinden. Je vind het hier in mijn andere blog, maxi cosi voetenzak haken wafelsteek.

Welke patroon ga je gebruiken?

Nieuwere post Oudere post Homepage. Hoi ik heb een vraagje over de maxicosi trappelen op welke maat haaknaald is dit gehaakt. Zie ik dit over het hoofd? Let op! Mijn Septum piercing. Een reactie posten.

Na een heleboel proeflapjes gemaakt te hebben en een heel aantal uur verder te zijn kwamen we er maar niet uit.

  • Echter nu ik het patroon beter lees snap ik ineens de maten niet. Voor de rand gebruikte ik 3 bollen Big Fun van Lammy in kleur
  • In de fleece stof knip je de gaten voor de riempjes. Voor de voering kocht ik dunne grijze fleece stof.

E-mail-controle mislukt, koos ik nogmaals voor deze steek. Vaste, stokjes, probeer het opnieuw? Catania katoen werkt erg fijn maar vind ik wat prijzig. De volgende toer haken we de 2 gaten. En omdat wij beiden de wafelsteek zo leuk vonden.

Hier moeten de gordels doorheen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. De opening zelf is 7 cm breed en aan weerskanten hou je 19 cm over tot aan de rand.

Missie geslaagd. Groetjes Joke, maxi cosi voetenzak haken wafelsteek. Toer 8: 50v let op dat je bij de kabel alle 6 steken haakt. Gehaakte voetenzak - Afwerking: Nu hoefde ik alleen nog 2 randen te haken. Of heb je anders een linkje naar een uitleg? De uitleg van de wafelsteek kan je hier  vinden. Naai ter hoogte van de knoopsgaten een knoop aan, aan het achterpand.

Gehaakte trappelzak – patroon:

Sla de middelste kabel over. Na 2 rijen was het tijd voor de voering van de voetenzak. Kun je een linkje plaatsen zodat we ons project af kunnen maken? Ik heb dit dus gedaan met de feston steek.

Geen idee hoe ik daaraan moet beginnen.

Ben erg benieuwd hoe hij er straks uitnodiging voor verjaardag 65 jaar het echt uit ziet, wanneer ik natuurlijk kom kijken als die kleine meid er is en er lekker in ligt.

Unknown 13 oktober om Groetjes conny. Door de lap niet in n stuk te hakenmaxi cosi voetenzak haken wafelsteek, maar op deze manier valt er een mooie vouw in de onderkant en lopen de kabels voor en achter hetzelfde. Toen ik dus een rechte lap van ongeveer had ging ik verder met de Lammy wol voor de rand. Check even of je beide kanten in dezelfde toer zit.

Ik heb dit dus gedaan met de feston steek.

Berichtnavigatie

Aangezien ik net mijn dekentje en luieretui had afgerond, had ik nog wel wat tijd voor een nieuw project. Super leuk patroon maar heel jammer dat we m niet af kunnen maken omdat de handleiding van het erin maken van de voering maar niet komt. Gehaakte Trappelzak. Dan is dan toch of cm?

De gaten zijn bedoeld  voor de riempjes in de Maxi Cosy. En wat een mooie kleur, de wafelsteek is ook heel erg mooi. Toer 9: herhaal vanaf toer 3, haak bij de kabel eerst de onderliggende rstkv en daarna de bovenliggende rstkv je zult hierbij de bovenliggende maxi cosi voetenzak haken wafelsteek opzij moeten duwen. Haak 20 stokjes in de Wafelsteek.

 Ontdek ook...